Yöneticiler 3n4bL3 576 Posted June 14, 2011 Yöneticiler Share Posted June 14, 2011 Arkadaşlar daha önce yazdım gitti gene yazıyorum.Lütfen yedek filan bişiler alın.Anlatım 6 parçadan oluşuyor.Higepiyo animesi için raw bulamayıp gömülü altyazıdan raw oluşturma aşamalarını detaylandırdım ve bir çok konuya açıklık getirdim.Anlattıklarımın tümü full amatörler için detaya inmeden sadece en temel şeklinde anlatılmıştır.Dediğim programları yüklemeden ve önce okuyu okumadan başlamayın.Nedir anlattıklarım?-Videodan nasıl bölüm keserim?-Encode nasıl yaparım?-Hangi programlar lazım?-Avs kodunu 10 sn de nasıl yazarım?Altyazı kodunu nasıl çağırırm?(çaktırmadan kopya çekin diye örnek kod pakete dahil)-Gömülü alt yazıdan nasıl raw oluştururum-Elimdeki ayrı videoları nasıl birleştiririm.Birleştiremiyorsanız nedeni?Bunun gibi her soruya yanıt bulacak bulamazsanız burda da cevap vereğim merak etmeyin ama izlemeden sorarsanız söverimDiceksiniz çok uzun olmalı diye ama 6 parça toplam 10 dakikaElimde raw var alt yazımda hazır ne yapacam diyenlerde direk madde 4 ve 5 i uygulasa yeter diğerleri baştan izlesinPaket 37.5 mb yöneticilerin bu sefer yedekleyip sabitlemesini istiyorum yoruldum artıkhttp://www.mediafire.com/download.php?numktddoygdAnlatımından dolayı muhtesemmatrix arkadaşımıza teşekkürler..... RinOsawa(Asu) and ErosAfrodit 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest YAGA Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Valla MeGUI'den az çok anlarım ama yeni bilgilere her zaman açığım :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
yusuftopel 5 Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 güzel bilmediğim bi kaç bir şey öğrendim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ace Red Baron 41 Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Bilgi için teşekkürler yusuf 8) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
kzsill 17 Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Teşekkürler hemen indiriyorum işime yarayacak ^_^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
darkreaper07 19 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Teşekkürler. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
iyot miyot 4 Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Arigato Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
kennet 53 Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Arkadaşlar daha önce yazdım gitti gene yazıyorum.Lütfen yedek filan bişiler alın.Anlatım 6 parçadan oluşuyor.Higepiyo animesi için raw bulamayıp gömülü altyazıdan raw oluşturma aşamalarını detaylandırdım ve bir çok konuya açıklık getirdim.Anlattıklarımın tümü full amatörler için detaya inmeden sadece en temel şeklinde anlatılmıştır.Dediğim programları yüklemeden ve önce okuyu okumadan başlamayın.Nedir anlattıklarım?-Videodan nasıl bölüm keserim?-Encode nasıl yaparım?-Hangi programlar lazım?-Avs kodunu 10 sn de nasıl yazarım?Altyazı kodunu nasıl çağırırm?(çaktırmadan kopya çekin diye örnek kod pakete dahil)-Gömülü alt yazıdan nasıl raw oluştururum-Elimdeki ayrı videoları nasıl birleştiririm.Birleştiremiyorsanız nedeni?Bunun gibi her soruya yanıt bulacak bulamazsanız burda da cevap vereğim merak etmeyin ama izlemeden sorarsanız söverimDiceksiniz çok uzun olmalı diye ama 6 parça toplam 10 dakikaElimde raw var alt yazımda hazır ne yapacam diyenlerde direk madde 4 ve 5 i uygulasa yeter diğerleri baştan izlesinPaket 37.5 mb yöneticilerin bu sefer yedekleyip sabitlemesini istiyorum yoruldum artıkhttp://www.mediafire.com/download.php?numktddoygdAnlatımından dolayı Halil Karahanarkadaşımıza teşekkürler..... Yönetici olmadığın zamanlardan kalma konu :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
RinOsawa(Asu) 182 Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Bilgi İçin Teşekkürler... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ErosAfrodit 11 Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 şu konuyu sabitleyin yahu :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts