Jump to content

Ergo Proxy


Merlin

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen

Anime Türü : Bilim Kurgu , Aksiyon

Bölüm Sayısı : 23/23

Yapım Yılı : 2006

Özet : İnsanların ve androidlerin birlikte yaşadığı ütopik bir dünyada , Romuno isimli şehirdeki katı kurallarla korunan barış ortamı , bir dizi gizemli cinayetle sarsılır.Yurttaş Danışma Kurulu'nda görevli Lil Mayer, ortağı android Iggy ile birlikte bu cinayetleri araştırmak üzere görevlendirilir.

Bu soruşturma sırasında, evinde bir mesaj görür: "Uyanış"; ve saldırıya uğrar. Bu süreçte , kendisi ve şehrin gizledikleri hakkında daha çok şey öğrenecektir.

Not : Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başlıyorum bunu sizlerle paylaşmak istedim . Henüz anime hakkında bir fikrim yok ama izleyen arkadaşımın söylediklerinden sonra bu anime benim gözümden nasıl kaçmış acaba hissi uyandırdı . Ve bir an önce başlamak istedim , animeyi bitirdiğimde de kendi yorumumu ekliyeceğim . Hepinize şimdiden iyi seyirler :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben böyle animeleri izledikçe bunu yazan mangaka'nın ne kadar zeki olduğunu kabul ediyor ve takdir ediyorum...Bir kaç karesini kaçırırsan konuya adapte olmak zorlaşıyor....Birde sakin kafa ile izlemek de yarar var...Bu türden hoşlananlar kaçırmıyor zaten ..İyi izlemeler...Tanıtım ve paylaşım için arigatou. :P

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben de daha dün ilk bölümünü izledim ama hiç bi şey anlamış değilim henüz.. :lol:

bilerek öyle yapıyorlar ki millet mangakayı zeki sansın, yani karmaşık,çorba yaparak bak ben kimsenin anlamadığı anlayamayacağı anime yaptım çok zekiyim diyecek ya <_< halbuki normal distopik bir hikaye anlatıyor anime :P abartılacak bir anime değil, eski yunan ve roma mitolojilerine aşina iseniz ve birazda felsefe sever iseniz okk ;)
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.