Jump to content

Natsume’s Book of Friends OVA geliyor! - ( Natsume Yuujinchou )


Mileydi

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

Natsume OVA’sı açıklandı.

Yuki Midorikawa’nın Natsume’s Book of Friends (Natsume Yuujinchou) mangasının 5 Şubat 2014’ te Blu-ray disk ve DVD olarak OVA’ sının çıkacağı HMV tarafından duyuruldu. The Natsume’ s Book of Friends: Sometime on a Snowy Day (Karlı Bir Günde Bir Zaman) adlı OVA için animenin şimdiye kadarki dört sezonundan isimler yeniden bir araya geliyorlar:

Resmi ekleyen

Takashi Natsume olarak Hiroshi Kamiya,

Nyanko-sensei olarak Kazuhiko Inoue,

Reiko Natsume olarak Sanae Kobayashi,

Shūichi Natori olarak Akira Ishida,

Kaname Tanuma olarak Kazuma Horie,

Jun Sasada olarak Miyuki Sawashiro,

Satoru Nishimura olarak Ryohei Kimura,

Atsushi Kitamoto olarak Hisayoshi Suganuma,

Takashi Natsume (küçüklüğü) olarak Ayumi Fujimura,

Toko Fujiwara olarak Miki Itou,

Shigeru Fujiwara olarak Eiji Itô,

Seiji Matoba olarak Junichi Suwabe.

Takahiro Omori Stüdyo Brain Base’ de animenin yönetmenliğini bir kez daha üstleniyor.

Ayrıca senaryo yönetmeni Sadayuki Murai (son 2 sezondan), karakter tasarımcısı Akira Takata, yaratık tasarımcısı Tatsuo Yamada, sanat direktörü Yukihiro Shibutani, renk düzenleyicisi Hiromi Miyawaki, fotoğraf yönetmeni Hitoshi Tamura, editör Kazuhiko Seki, müzik bestecisi Makoto Yoshimori ve sponsor NAS da öyle.

Resmi ekleyen

OVA, üretim aşamasının bir kaydı olan ikinci bir disk “Sound Theatre x Natsume’s Book of Friends: A Sound Theatre Gathering” ile birlikte geliyor. Bu üretimde asıl karakterleri seslendiren seiyuuların çoğu ve bazı televizyon yıldızları yer alıyor:

Takashi Natsume olarak Hiroshi Kamiya,

Nyanko-sensei olarak Kazuhiko Inoue,

Kaname Tanuma olarak Kazuma Horie,

Satoru Nishimura olarak Ryohei Kimura,

Atsushi Kitamoto olarak Hisayoshi Suganuma,

Tek gözlü Yokai olarak Takashi Matsuyama,

Öküz yüzlü Yokai olarak Hiroshi Shimozaki,

Hotaru olarak Houko Kuwashima,

Akifumi Sugino olarak Kenji Hamada.

Piyasaya sınırlı olarak sürülecek OVA ayrıca özel bir çizim, Nyako-sensei dijital içerikler CD-Rom’u ve bir broşür içeriyor.

Mangada ruhları görme yeteneğine sahip bir çocuk olan Takashi Natsume anlatılıyor. Natsume’ ye ölen büyükannesinden ruhların isimlerini içeren garip bir kitap miras kalır. Ruhların onun etrafında olmalarının nedenini araştıran Natsume, kitabın sahibi ile ruhlar arasında bağlayıcı bir sözleşme olduğunu fark eder ve sözleşmeleri bozup ruhları özgür bırakmaya karar verir. Bir kedi ruhunun da yardımıyla her gününü yazılı isimleri ruhlara dönüştürmeye çalışarak geçirmeye başlar.

Animeye uyarlanan serinin ilk sezonu 2008 yılında yayınlandı ve toplamda dört sezondan oluşuyor. Mangası Kuzey Amerika’da Viz Media tarafından yayınlanmakta.

Kaynak : www.animefantastica.com

edit : Bolaykim o.O Fan Sub ‘un serisini çevirdiği ve umarım bunu da çevirir diye umut ettiğim :rolleyes: , farklılıkların insanları nasıl yalnızlaştırdığı ve nasıl yakınlaştırdığı konusun da, dingin, bilindik klişelerden arındırılmış, karakter zenginliği ve çizimleri açısından son derece tatmin edici, sade, hüzünlü ama hüzünlü olduğu kadar da komik bir seri, Nyan-ko sensei karakteri için bile izlenmeli ^_^

ve kendimi neden Türkiye ‘de yokkkkk nedennnn diye kriz geçirirken bulmama sebep olan satır; Piyasaya sınırlı olarak sürülecek OVA ayrıca özel bir çizim, Nyako-sensei dijital içerikler CD-Rom’u ve bir broşür içeriyor.

neden yaaa, neden, neden, neden,

Resmi ekleyen

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aaaa ben bunu animenin tanıtım konusuna yorum yapmıştım oradan hatırlıyorum izleyeceklerim arasında izler yorum yaparım ben buna aklımda bulunsun ovasıda geliyormuş ovayıda yorumlarım :D Shounen onmyouji benziyor konu bakımından Shounen onmyouji'yi sevmiştim bunuda severim büyük olasıkla ve kabarık listeye bi anime daha eklendi boş vakitte izlenecektir :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

çok sağlam bir seridir :D 3 sezonnu izeldim 4. bi ara izlicem kısmetse :D vala 4 izlemdiğim için bi fikir atamıcam ovaya :P son oalrak sanırsam 2. ve 3. sezonlar yanlış yere yüklenmişti diye hatırlıyorum : (2. seride 3. sezon 3. seride 2. sezon bölümleri vardı) düzeltimi iblmiyorum :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.