Jump to content

Expelled From Paradise Tanıtım Videosu


Estable

Önerilen İletiler

Urobotchi Gen’in yeni eseri,

Resmi ekleyen

Toei Animation ve Nitroplus’ın üstlendiği, senaryosunu Urobuchi Gen’in (Psycho Pass, Madoka Magica) yazdığı ve Seiji Mizushima’nın (Fullmetal Alchemist, Gundam 00) yönettiği Expelled From Paradise’ın ilk tanıtım videosu yayımlandı.

Ana karakter Angela Balzac, Rie Kugimiya tarafından,diğer bir karakter olan Dingo ise Shinichiro Miki tarafından seslendiriliyor.

Animenin konusu hakkında bir bilgi verilmemiş olmasına rağmen Urobuchi Gen’in bir diğer eseri olan Suisei no Gargantia ile benzerliğini göz ardı etmemek gerek.

Kaynak:Animefantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

senaristi psyco-pass'ın ki :wub: yönetmeni FMA'nın da yönetmenliğini yapmış :wub: urobuchi gen'in Suisei no Gargantia'sını izlemiştim, bunların birleşiminden iyi bir anime çıkacağını düşünüyorum ;)

fragmanı izlediğimde gundam ve Suisei no Gargantia karışımı gibi geldi ^_^

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 sene sonra...

Eski bir konu dahi olsa yeni başlık açmak yerine buradan paylaşmak istedim.
 
Resmi Facebook sayfasından, anime yönetmeni Seiji Mizushima'un ilk orjinal CG anime filmi "Rakuen Tsuiho -Expelled From Paradise " 12 Şubatta 70 binden fazla DVD/Blue-ray sattığını duyurdu ki bu film 10 Aralık 2014'te dağıtımına başlamıştı. Aniplex 30 bin adetini çıkış tarihinde sipariş etmişti ki bu miktarda beklenenden 3 kat daha fazlaydı ama gelen talep çok da ötesinde oldu.
 
Film Japonya'da 15 Kasımda 13 sinemada gösterildi. Miktar bu kadar düşük olmasına rağmen, 16 günde yaklaşık 66 bin biletle 108 milyon yen gibi inanılmaz bir hasılat yaptı. Film halen 6 sinema da gösterimde ve hasılat şimdiden 180 milyon yeni aşarak büyümeye devam ediyor.
 
Kaynak: http://www.crunchyroll.com/anime-news/2015/02/12-1/expelled-from-paradise-dvdblu-ray-has-sold-over-70000-units
 
Haberi okuduktan sonra film ilgimi çekti ve izledim. Hali hazırda çevirisi olmayıp, kaliteli bir yapım olduğu içinde bu hafta sonu çevirisiyle uğraştım.
Şu an çeviri dosyasını schneizeL'e gönderdim. Kendileri gerekli düzenlemeleri yapıp sizinle paylaşacağına inanıyorum. Şimdiden iyi seyirler dilerim.

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.