Jump to content

Gençlik Film Önerisi


Tugrul.

Önerilen İletiler

aslında konu bu değildi ama aynısından olunca editledim konuyu :D

Yeni Ögrenci

Dizzy herşeye sıfırdan başlamak adı, kendine olmadığı gibi bir kamuflaj yaparak yeni bir okula transfer olur. Burada tüm kızların ilgisini çekmek için sıradışı bir karaktere bürünerek cool bir şekilde havalanarak diğer öğrenciler arasında dolaşmaya başlar. Kısa sürede onu herkes tanımaya ve tüm kızlar Dizzy‘nin peşinde koşmaya başlamıştır. Fakat diğer yakışıklı öğrenciler bu duruma rahatsız olur ve onu ortadan kaldırmaya niyetlidirler

Palavra

Sam okula başladığının ilk günü Kylie isimli genç kız tarafından aşağılanır. Diğer öğrenciler tarafındnan sevilmemesi üzerine rehbetlik öğretmenine danışır. Öğretmen Sam’a palavra atmasını öğütler. Bunun üzerine Sam “Porche arabam var”, “Babam rock yıldızı” gibi palavralar atar. Ancak Sam’in uydurduğu yalanlar tuhaf bir şekilde gerçek olmaya başlayınca, kabus gibi günler başlar…

Komşu Kızı

Matthew, politikaya atılmak isteyen 18 yaşında bir gençtir.Bitirmek üzere olduğu okuluna konsantre olduğu için, sosyal yaşamı neredeyse yok gibidir.Bir gün masum görünüşlü güzel karşı komşusu Danielle ile tanışan Matthew'in hayatı birden bire değişir. İkili bir birine aşık olur ve hayal gibi bir ilişki başlar.Fakat Danielle'in geçmişi sanıldığı gibi masum değildir. Matthew, bütün şehirle birlikte, genç kızın bir dönem porno yıldızı olduğunu keşfeder. Kurduğu mükemmel yaşantı derinden sarsılan Matthew, Danielle'in geçmişte bıraktığı masumiyetini yeniden kazanmasına yardımcı olurken, Danielle'de Matthew'un kabuğundan çıkarak yaşamı keşfetmesini sağlayacaktır.Elisha Cuthbert'in başrolde oynadığı güzel bir romantik-komedi.”

Liseli Polisler (en iyisi)

Schmith ve Jenko polis okulundan yeni mezun olmuştur ve kılık değiştirerek bir liseye gönderilirler. Görevleri alkol, uyuşturucu gibi suçları inceleyip bunları rapor etmekken kendilerini lise hayatına kaptırırlar. Kendi lise hayatlarında ergenliklerinde üstlerinden atamadıkları sorunların bu görev sayesinde hala devam ettiğini göreceklerdir.

Cehennem Telefonu

Bir lise, iki yakın arkadaş, okulun en havalı kızı, o kıza hava atmak için alınan farklı bir cep telefonu… Ama, bu telefonun aramak ve mesaj atmak dışında da meziyetleri var! Kötüleri, şımarıkları, züppeleri cezalandırmak gibi.

Ah Mary Vah Mary(harikaydı)

Ted utangac bırıdır hıc unutamadıgı askın marynın pesıne duser ısın ılgınc tarafı dedektıde marye asık olur mary cok guzel bır kızdır ve herkes onunla ılgılenır ve ona baglanır dedektıf Tedi ondan uzaklasdırmak ıcın her yolu dener ama basarılı olamaz Ted herseyı goze almısdır ve eskı askını gerı ıstıyordur

Lise Ateşi (death note gibi suç sevenler izliyebilir)

filmde Bruce Willis oynamaktadır. Funke okulun en çalışkanıdır ve okulun gazetesinden sorumlu kişidir ama daha fazla popüler olmak istemektedir. Funke sınav zamanı tüm öğrencilerin giriceği bir sınavın sorularını çalar ve tüm okul ona muhtaç olur buda onu en popüler kişi yapar.

Parıltılı Hayatlar (emma watson var diye izledim ama o kadar güzel değil zaman varsa izle)

Los Angeles’ın şöhret takıntılı dünyasında, bir grup genç Hollywood tepelerinde heyecan verici ve rahatsız edici bir suç yolculuğuna çıkar. Gerçek olaylardan uyarlanan hikayede, görkemli hayatla kafayı bozmuş gençler ünlü hedeflerini internetten takip edip evlerinden 3 milyon değerinde eşya çalarlar. Kurbanları arasında Paris Hilton, Orlando Bloom, ve Rachel Bilson da vardır

Süper Ot

İki ahbapçavuş, kullandıkları bir tür uyuşturucu sayesinde zekalarını geçici olarak yükseltmeyi başarırlar. Bu otun etkisindeyken gösterdikleri performans sonucu Harvard üniversitesine girerler. Ancak otun etkileri kaybolduktan sonra düşük zeka seviyeleriyle başbaşa kalırlar..

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.