Jump to content

Ace of Diamond - Yeni Bir Spor Animesi daha


Mileydi

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

Ace of Diamond

(Diamond no Ace)


Tür: Spor, Shounen
Yayınlanma Tarihi: 06.10.2013
Yönetmen: Mitsuyuki Masuhara
Müzik: Frying-Pan
Stüdyo: Madhouse, Production I.G
Mangaka: Yuji Terajima
Başlıca Seiyuular: Ryota Ohsaka (Eijun Sawamura), Nobunaga Shimazaki (Satoru Furuya), Natsuki Hanae (Haruichi Kominato) ve Takahiro Sakurai (Kazuya Miyuki)
Açılış: Go Exceed – Masayoshi Onishi (Tom-H@ck’ in eşliğinde)
Kapanış: Seek Diamonds – Yoko Hikasa


2006 yılından beri Weekly Shounen Magazine’ de seri olarak yayınlanan Yuji Terajima’ nın Ace of Diamond adlı mangası animeye uyarlandı. 6 Ekim’ den itibaren yayınlanmaya başlayan spor animesi oldukça eğlenceli gözüküyor. 2010 yılında en iyi shounen manga olarak Kodansha Manga Ödülü’ nü kazanan Ace of Diamond’ ın animesi de başarılı olacak mı acaba?


Resmi ekleyen


Ana karakter Eijun Sawamura ortaokuldaki beyzbol takımında atıcı olarak oynamaktadır. Eijun’ un takımı kritik anlarda hata yapan, hemen hemen tüm maçları kaybeden ortalamanın altında bir takımdır. Fakat Eijun takım arkadaşlarına ellerinden gelenin en iyisini yapmaları için ilham veren güçlü bir ruha sahiptir.
İlk bölüm takımın yenildiği bir maçla başlıyor. Yenilen Eijun ağlamaya başlar ve onunla alay eden karşı takım üyelerini “Bu bizim takım ruhumuz.” diyerek kaldırdığı eliyle bir bir tokatlar.

Takım arkadaşlarıyla aynı lisede yollarına devam etmek isteyen Eijun’ un dersleri arkadaşları kadar iyi değildir. Biraz geç olsa da bunun farkına varan Eijun ders çalışmaya başlar. Ne olursa olsun aynı liseye gidip beyzbol takımıyla birlikte maçları kazanıp ulusallara girmeyi ister. Atıcılıkta kendinin bile henüz farkına varmadığı doğal bir yeteneği olan Eijun’ un son oynadığı maçı izleyen Seidou Lisesi’ nin beyzbol menajeri onun yeteneğini keşfeder ve Tokyo’ da bulunan Seidou’ ya katılması için ona teklifte bulunmak üzere evini ziyarete gider. Ailesi çok ünlü bir beyzbol okulu olan Seidou’ dan teklif gelince şaşırır. Arkadaşlarıyla aynı liseye gidip onlarla birlikte beyzbol oynamak isteyen Eijun ise Tokyo’ ya gitmek istememektedir. Eijun’ un potansiyelinin farkında olan menajer ise onun okula girmesini istemektedir ve gerçek bir idmanın nasıl olduğunu görmesi için onu okula davet eder.

http-~~-//youtu.be/H0LglNOUiyw



kaynak : http://www.animefant.../ace-of-diamond


oldukça eğlenceli bir seriye benziyor, basketbol, yüzme, voleybol derken yeni bir spor serisi ile karşı karşıyayız. Japonlar yapmış -_- bize de böyle güzel serileri izlemek düşüyor :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

2010 yılında aldığın ödül, bakalım animeye nasıl yansıyacak ? Aynı başarıyı gösterebilecekler mi, merak ediyorum. Ayrıca diğer devam eden ve başlayacak spor serilerle aralarında güzel bir rekabet olacak gibi.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

Spor animelerini çok seviyorum. İçinde fazla laubalilik olmuyor ve çok keyifli geçiyor. Fakat şu beyzboldan hiç anlamıyorum orası ayrı. Ama fark etmez One Outs'u severek izlemiştim, bunu da seveceğime inanıyorum. Keşke uzun olsa da spora doya doya izlesek.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.