Jump to content

Daha Çok Sekai-ichi Hatsukoi


Misafir The Utopian

Önerilen İletiler

Misafir The Utopian

Sekai-ichi Hatsukoi 2014′ te dolu dolu geliyor…

Resmi ekleyen


Resmi Twitter hesabına göre, orijinal hikayesi Shungiku Nakamura’ ya ait olan Sekai-ichi Hatsukoi Valentine Special adlı kısa anime, 2014’ te yayınlanması planlanan Sekai-ichi Hatsukoi: Yokozawa Takafumi no Baai anime filmi ile birlikte geliyor.

Sekai-ichi Hatsukoi: Yokozawa Takafumi no Baai’ nin yönetmenliğini Junjou Romantica ve Sekai-ichi Hatsukoi televizyon serilerinin de yönetmenliğini yapmış olan Chiaki Kon üstleniyor. Başlıca seiyuular ise Zen Kirishima olarak Tohru Furuya ve Yokozawa Takafumi olarak Kenyuu Horiuchi.

Shungiku Nakamura’ nın Sekai-ichi Hatsukoi – Onodera Ritsu no Baai – adlı mangasında Marukawa’ da yeni manga editörü olarak işe başlayan Onodera Ritsu’ nun yıllar önce lisedeyken sevmiş olduğu Masamune Takano (Marukawa’ da baş editör) ile tekrar karşılaşmasıyla birlikte yaşanan olaylar anlatılıyor. Miyako Fujisaki ve Shungiku Nakamura’ nın Yokozawa Takafumi no Baai adlı romanında ise olaylar Masamune Takano’ nun üniversiteden arkadaşı ve onun Marukawa’ ya girmesinde yardımcı olan Yokozawa Takafumi’ nin başından geçmektedir. Yokozawa Takafumi de Marukawa yayıncılık şirketinde çalışmaktadır ve belli etmese de Masamune’ ye karşı duygular beslemektedir. Fakat Takafumi’ nin hayatına başka birisi girecektir, Takafumi’ yi kız kardeşinden bile kıskanan Zen Kirishima.

Resmi ekleyen

Kaynak: www.animefantastica.com

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Ecchileriniz ve hentaileriniz kadar anlamlı olamazlar zaten, hıhı evet haklısın. Heyecanla bekliyooosss. :D

Tuhafsınız gerçekten insanların birbirini gözlerini kırpmadan öldürdüğü animeleri izleyip vaay be ne güzel anime diyorsunuz , iki kişinin aşkını anlatan bir animeye de bu ne biçim anime .s .s. Hımmm -

saçma sapan bir anime konu alıcak başka bişeymi bulamamışlar


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.