Jump to content

Selamlar :)


Fierna

Önerilen İletiler

Selamlar ismim Berat uzun süredir bir anime sever olmama rağmen biraz geç kalmış sayılırım :) Bugüne kadar forumlar konusunda vaktim DotA ve LoL forumlarıyla geçti iyide oynarım turnuvalara katıldım (avatarım Ro-kyu-bu tomoka olmasının nedeni de oyun felsefesi konusunda tamamen bana kafadar olduğum şirin bir karakter olması) gamehonor.com'un DotA 2 turnuvalarında sunuculukta yaptım ama tıp fakültesine girdim bu sene bu oyunlarda bağımlılık çok vakit alıyor sildim hepsini bilgisayarımdan. Böylece elimde anime ve müzik kaldı :)

Animeyle tanışıklığım 11 yaşında narutoyla oldu. Bir süre animesini izledim sonra shippuden'e yetişmeye üşenip sadece mangasını okudum hala da okurum. Çok sonra 17 yaşımda 9-gag postlarının kökenini ararken Toradora ve K-ON'a başladım ayrıca oyungezer'deki anime sayfasınıda okurdum hemen aklımda kalan iki anime Danshi Koukousei no Nichijou ve Genshiken derken artık bağımlı olmuştum bile :)

Bas gitar çalıyorum tam bir Dream Theater, Iron Maiden ve Megadeth hayranıyım John Myung signature gitarım var 6 telli :) Ama anime müziklerini de çok seviyorum ve canım sıkılınca onlara çalarak eğleniyorum :) Grup olarak Kotoko, nano.Ripe, Yousei Teikoku ve Abingdon School Boys şarkılarını çok beğenirim. Anime şarkısı olarak Shana 2 OP 1, Watamote OP, Free OP, Mirai Nikki OP 1, Darker Than Black OP 1 diyebilirim.

Animelerde en çok fantezinin dibine vurulmuşları severim. Muromi-san, Hataraku Maou-sama, Haiyore Nyaruko-San, Jinrui wa Suitai Shimashita, Kore Wa Zombie Desu Ka en sevdiğim absürd komedi animeleridir. Okul animelerinden Toradora'yı çok severim. Harem de Infinite Stratos ve Highschool DxD. Aksiyon'da Darker Than Black'in üstüne tanımam. Bilimkurgu'da Suisei no Gargantia, Dram'da Kotoura-san'ın ilk yarısı favorimdir( daha Clannad izlemedim). Genel olarak en sevdiğim animeler FMA Brotherhood ve Maoyu Maou Yuusha(Spice and Wolf'u izlersem eminim o da buraya girecek konusu çok hoşuma gitti ama fırsatım olmadı).

En sevdiğim seiyular ise bayanlarda 1 numarada kesinlikle Yoko Hisaka neredeyse tüm animelerini izledim ve performansını da hep beğendim ardından Hiseko Kanemoto ve Kana Hanazawa. Erkeklerdeyse Jun Fukuyama ve Junji Majima'yı beğeniyorum.

Çizim konusunda ilkokul 1 terkim :) Ama işte oyunları bıraktım artık umarım çizim geliştirmeye vakit bulurum. Vakit kalırsa senaryomu novellaya çevirmek ve japoncada öğrenmek isterim tabi :)

Herkese iyi forumlar!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Normalde tanışma konularının altına yorum yaptığımda ortak noktalardan girerek ben de kendimi ucundan biraz tanıtırdım ama senin yazıyı görünce hangi bir unsura cevap yazayım diye şaşırdım. En iyisi sadece hoş geldin demek :P Hoş geldin... ^_^

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir The Utopian

Hoşgeldin. ^_^ (Not: Üşenmedim, hepsini okudum.)

Pek ortak noktamız yok sanırım. Jun Fukuyama'nın sesini sevmiyorum ben ama nedense seslendirdiği pek çok karakteri severim.

Keyifli forumlar.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Valla adetimdir ilk katıldığım forumda da bayağı uzun yazmıştım tabi şoka uğradılar okuyamadılar çoğu :) Bir de o zaman küçüklüktür ad-soyad-adres bir tc kimlik eksikti valla :)

Bazı klasik animeleri yazmadım izlediklerimden. Yoksa SAO, Bleach, Death Note vb Evangelion hariç çok ünlü animelerin hepsini izledim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.