Guest 3ira Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 TOBB ETÜ GARAJ 23 KASIM 2013 11.00 ToruCon cosplay ve anime sevenleri tekrar Ankara'da buluşturuyor! Geleneksel kostüm yarışmalarımızın gerçekleştirileceği etkinlik günü, katılımcıları pek çok sürpriz bekliyor. ToruCon Cosplay yarışması Karaoke Atari oyunları turnuvaları Just dance ve karaoke turnuvaları xbox,playstation ve wii kabinleri Tekken 6 , Naruto Ninja Storm 3 , Mortal Kombat 9 turnuvaları Figür ve tshirt ve replikalarla ilgili standlar Oyungezer dergisi standı Japon kültürel oyuncakları standı Japon yerel kıyafetlerini deneme ve fotoğraf çekilme standı ve dahası Detaylar için etkinlik ve Facebook sayfamızı takipte kalın! Ankara da bulunan arkadaşlar için güzel bir etkinlik olacak gibi. Ben de işlerimi ayarlayabilirsem, Ankara'dan katılacak arkadaşlara eşlik etmeyi düşünüyorum. Etkinlik fotoğrafı beni çok etkiledi bu arada. Etkinlikle ilgili bilgi için: https://www.facebook...ry_type=regular Mileydi, Barış D. Baryshx and Amygirl 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl Posted October 25, 2013 Forum Admin Share Posted October 25, 2013 Afişi çok beğendim :) Fırsatı olup da katılabileceklere şimdiden iyi eğlenceler dilerim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOnkru Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 harika bir organizasyonmuş sadece oyunlar için gidebiliriim sanırım :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi Posted October 25, 2013 Forum Admin Share Posted October 25, 2013 neden pazar günü yapmamışlar :mellow: gidemiycem :( insan azcık yaşlı ve çalışanları da düşünür dimi -_- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Çevirmen-J Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Bir Ankaralı ve Bu forumdan birisi olarak gidip Naruto Ultimate Storm 3'de kumandayı koltuklarının altına tutturup geleceğim :) Mileydi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakuragi Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Etkinliğe giden arkadaşlar varsa, paylaşımda bulunsalar da bizde nasiplensek :lol: Kaynakta verilen adreste baya paylaşım yapılmış, daha da yapılıyor. Güzel cosplay yapan kişiler var. Ben şu resimdeki olayı ayrı sevdim, o karede bulunmak isterdim doğrusu :D Bizimkilerde trende uymuş, yerli makankosappo, yalnız kamehame olsaymış daha iyi olurmuş ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLNeRo Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Afiş çok güzel olmuş, beğendim. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts