Jump to content

Shueisha'nın Haberi


Deatly Only

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen

Shueisha'nın, dün çıkan sayının iç kapağında yaptığı açıklamaya göre, Takatoshi Nakamura'nın Mayıs 2010'dan itibaren önce Jump SQ 19 ve ardından Jump Square'de tefrika edilen futbol, romantizm ve drama içerikli Manga'sı 1/11, 2014 içerisinde Anime filme adapte edilecek. Filmin gösterim tarihi, başka formatlarda yayınlanıp yayınlanmayacağı, ekip yada seiyuu kadrosu gibi bilgiler konusunda ise sonraki açıklamayı beklememiz gerekecek.

Resmi ekleyenı

Manga Sora Ando adlı, futbola duyduğu isteğin sonuna geldiğini hisseden, bundan dolayı futbolu bırakıp lisede derslerine odaklanmaya karar veren bir ortaokul takımı futbolcusuna odaklanıyor fakat bir gün, eskiden çocukluk arkadaşı olan Shiki Wakamiya adlı bir kızla karşılaşıyor, Shiki kendisi gibi henüz ortaokulda olmasına karşın Japonya'nın bayan genç milli takımına seçilen bir futbolcu ve Amerika bayanlar liginde oynamak için de teklif almış yetenekli bir oyuncu. Shiki Sora'ya futbola karşı kaybettiği inancı ona yeniden veriyor ve bu olay Sora'nın hayatında yer yer yürek burkucu olsa da yeni bir sayfanın açılmasına sebep oluyor.

1/11'in konusunun bir çocuğun futbola karşı kaybettiği inancı yeniden kazanması hikayesi olduğu kadar romantizm ve drama içerikli olarak da anlatılması ilgimi çekti. Şimdiden beklediklerime alıyorum. Umarım hikaye sadece bir filmde kalmaz.

Kaynak : animemangatr.com

Düzenlenme: HazÄ�do tarafından
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.