Jump to content

Love Stage! Animeye Uyarlanıyor


Estable

Önerilen İletiler

Love Stage!’den beklenen haber doğrulandı.

Resmi ekleyen

Geçtiğimiz mayıs ayında anime uyarlaması yapılacağına dair söylentiler aldığımız shounen ai/yaoi türündeki manga için beklenen haber geldi. Eiki Eiki tarafında yazılıp Tsuda Mikiyo tarafından çizilen manga için henüz TV serisi mi yoksa film ya da Ova olarak bir uyarlama mı yapılacağı kesinleşmemekle beraber uzun soluklu bir proje olmasının beklenildiği sinyalleri verildi.

2010 yılında ilk bölümü yayınlanan ve büyük bir popülerliğe kavuşan manga 2014 yılında anime olarak uyarlanmayı bekliyor. Ayrıca mangaka Eiki Eiki’nin, 20. yüzyılın Japon politika dünyasındaki en etkili isimlerinden biri olarak bilinen eski başbakan Noboru Takeshita’nın torunu olarak BL içerikli eserler ortaya koyması onun bu popülerliğine katkıda bulunmuştur.

Manganın konusuna genel olarak deşinmek gerekirse; Izumi Sena, nesiller boyu şov dünyasında çok ünlü olmuş insanlar çıkartmış bir aileden gelmektedir; fakat o daha çok bir otakudur ve bir gün bir mangaka olmak için çabalayan bir liselidir. Çocukluğunda bir TV reklamında oynadığında yolu bir başka ünlü olan Ryuma ile kesişir. Sena TV reklamında kız elbiseleriyle rol almıştır. Yıllar boyunca Ryuma tarafından kız olduğu düşünülen Sena uzun süre sonra tekrar Ryuma’yla yollarının kesişmesiyle, bu yanlış anlaşılmanın arkasındaki doğruları günyüzüne çıkarır. Ve çiftimiz arasındaki eğlenceli yakınlaşma başlar.

Kaynak: Animefantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.