Jump to content

Kuroshitsuji’den Yepyeni Trailer


Zone-Tan

Önerilen İletiler

Filmden yepyeni sahneler


 


En başından beri haberlerini yayınladığımız Kuroshitsuji live-action uyarlaması filmiyle ilgili yepyeni bir trailer yayınlandı. Yaklaşık iki dakikalık trailerda oldukça hareketli ve renkli sahneler göze çarpıyor. Çoğu anime severin ön yargılı yaklaştığı bu filme, ben de bir drama sever olarak bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum.



Bilindiği üzere esas hikaye 19. yüzyıl İngiltere’sinde geçerken yeni hikaye manganın 130 yıl sonrasında (2020) doğu ve batı kültürlerinin iç içe karıştığı bir Asya şehrinde geçecek. Genpou Shiori isimli genç bir kızı canlandıracak olan Ayame, karakteri gereği prestijli aristokrat bir aile olan Phantomhive soyundan gelmektedir. Dizginlerin sadece erkekler tarafından kontrol edilebildiği bir ailenin soyundan gelen Genpou Shiori, erkek kıyafetleri altında bir kız olduğunu gizleyerek Kiyoharu adıyla büyük bir firma olan Funtom (Phantom) Şirketi’nin yöneticiliğini yapmaktadır.


T85tYVD.jpg


Doğu ve batı arasında kalmış bir diyarda yaşayan Shiro batı ulusu Kraliçesi adına istihbarat ajanı (takma adı ise Kraliçe’nin Bekçi Köpeği) olarak çalışmaktadır. Böylece Kraliçe Shiro’yu birkaç kadının gizemli bir şekilde ortadan kaybolması olayının yanı sıra “seri mumya cinayeti davası”nı çözmekle görevlendirir. Çok geçmeden iki olayın birbirine bağlı olduğu bir “kara çağrıyı”ı çözmeyi başarır, ancak bu çağrı  Shiori’yi girmemesi gereken bir dünyanın içine çekip onu bir çıkmazın içine sokar.


Genel oyuncu kadrosunu siz takipçilerimize tekrar hatırlatmak gerekirse; Kara Kâhya Sebastian rolüyle Mizushima Hiro, Genpou Shiori rolüyle Gouriki Ayame, Shiori’nin teyzesi Hanae rolüyle Yuka, hizmetçi Lin rolüyle Mizuki Yamamoto, mezarcı Jay rolüyle ise Louis Kurihara karşımıza çıkacak.


Yönetmenliğini Otani Kentaro ve Sato Keiichi üstlendiği film Japonya’da 18 Ocak’ta vizyona girecek.


 


 


Kaynak: AnimeFantastica


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 5 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.