LysSa 26 Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 [img alt=http://www.asianbite.com/photos/kazuya-kamenashi/kazuya-kamenashi-images_14899.jpg]http://www.asianbite.com/photos/kazuya-kamenashi/kazuya-kamenashi-images_14899.jpg Adı : Kazuya Soyadı:Kamenashi Lakabları: Kame, Kame-chan, Ka-kun,Kamehameha, Kamerin, Kamenashi-kun,Kazu-Chan, Doğum günü :23 Şubat 1986 Doğum Yeri: Edogawa, Tokyo, Japonya Burcu:Balık Kan grubu: B Boyu: 171cm Ağırlık :54kg Meslek: Oyuncu veşarkıcı Aile: İkiabi, bir küçük erkek kardeşi , bir yeğen ve köpeği RAN. Yetenek Ajansı: Johnny's Entertainment Favori Yemeği: Kalamar Balığından yapılmış Sushi JPop grupları: KAT-TUN, Shūji- Akira ikilisi En iyi arkadaşları: Jin Akanishi, Hideaki Takizawa (Tackey & Tsubasa), Keita Tachibana (w-inds.), Tsuyoshi Domoto (KinKi Kids). Rol aldığı filmler "Yamato nadeshiko shichihenge" Türkçe(2) İngilizce(1) Yönetmen: Yasuharu Ishii Yıl: 2010 Tür : Dram "Ichi pondo no fukuin" Türkçe(1) İngilizce(1) Yönetmen: Yıl: 2008 Tür : Komedi Kazuya Kamenashi - Hatanaka Kousaku (9 episodes, 2008) "Tatta hitotsu no koi" Türkçe(1) İngilizce(1) Yönetmen: Hitoshi Iwamoto Yıl: 2006 Tür : Dram, Romantik Kazuya Kamenashi - Hiroto Kanzaki (unknown episodes) "Gokusen 2" Türkçe(1) Yönetmen: Taro Otani Yıl: 2005 Tür : Komedi, Dram Kazuya Kamenashi - Ryu Odagiri "Nobuta wo produce" Türkçe(1) İngilizce(1) Yönetmen: Hitoshi Iwamoto Yıl: 2005 Tür : Komedi, Dram Kazuya Kamenashi - Shuji Kiritani (10 episodes, 2005) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ace Red Baron 41 Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Sevimliymiş cidden bependim 8) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 22 Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Bilgilendirme için saol Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
vuu 18 Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Kame en sevdiyim japon aktör ve şarkıcısı. çok da güzel bir beyzbol oynar. sesine hayranım :lol: seyretmediğim film ve dizisi kalmadı yeni filmlerinin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. :D çok güzel bir oyunculuğu var en çok da son zamanlarda çekilmiş olan filmlerinde daha başarılı :D Kat Tun Cartoon yanlış hatırlamıyosam böyle bir programları da vardı çok eylenceliydi seyretmek o kadar gülüyodum ki kaslarım ağrıyordu :D :D , bu arada soğuk bir insan -_- konserlerine gitmek istiyorum çünki çok farklı oluyor bir keresinde izledim büyük keyif aldım, sonra birde taktığı aksesuarlar çok hoşuma gidiyor en çok da yüzükler, birde nani kelmesini söylemesine bayılıyorum neden bilmiyorum ama keyfimi yerine getiriyor :P . Kısacası süpersin Kame :wub: :wub: bilgi için sağ ol Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts