Jump to content

Masashi Kishimoto: Naruto'nun Hikâyesi Son Fazlında


Çevirmen-J

Önerilen İletiler

Masashi Kishimoto: Naruto'nun Hikâyesi Son Fazlında

m43VZD5.jpg

 

Dikkat: Yazıda Fazlasıyla Spoiler Vardır! Manga'da Güncel Olmayan Kişiler Okuyacakları Şeyin Sorumluluğunu Alsın!

 

 

Naruto fanları, hepimiz bunun yaklaştığını biliyoruz, fakat bu destansı serinin sona yaklaştığını her duyduğumuzda, kalbimiz bir saniyeliğine de olsun duruyor. Bir Japon TV serisi olan "Sakiyomi Jan BANG"in en son bölümünde seyirciler, serinin yapımcısı, Naruto'nun hikâyesinin yazarı olan, Masashi Kishimoto'dan serinin son fazlında olduğunu söyleyen bir mesajla karşılaştılar. Yazıda yazılanlar özellikle şunlardı:

 

Naruto ve onun takım arkadaşlarının savaşı tam anlamıyla son fazlına girdi artı. On Kuyruk, Madara, ve tabii ki, Sasuke hakkında... Hiç bir kısıtlama yapmadan tansiyonu yükseklerde tutmayı, yapabileceğim tüm yollarla deneyeceğim. Lütfen Naruto isimli bu çocuğun hikâyesini biraz daha takip edin, eğer yaparsanız çok memnun kalacağım.

 

IbRVmYa.jpg

 

 

Bu son faz ne kadar sürecek acaba? Pek emin değiliz, ama bu bizi kesinlikle geriyor diyebiliriz.

 

Kishimoto-sensei'den manga hakkındaki son durumu en son Temmuz'un 2012'sinde, Tobi'nin gerçek kimliğinin ortaya çıkacağı zaman duymuştuk. Ve bu röportajdan hemen sonra, Naruto'nun mangasının 599. sayısında maskenin arkasındaki kişinin Obito Uchiha olduğu ortaya çıktı.
Aynı ay içerisinde Kishimoto-sensei serinin yakında yaşanacak olan dönüm noktası yüzünden, beklenenden çok daha uzun süreceğinden de bahsetmişti. Ve şu sıralar yaklaşan Aralık 2013 ile birlikte, bahsedilen bu dönüm noktasına erişildi, ve altıncısının çıkışının ardından 2 sene geçen, 2014'de yayınlanacak olan Naruto filmiyle, görünen o ki final git gide yaklaşıyor. Naruto'nun sonu çoktan Kishimoto-sensei'nin aklında kurgulanmış bile, bizler sadece o noktaya doğru ilerliyoruz. 

 

 

Eğer yayınlanan bu yazıyı, ve Sakiyomi Jan BANG programını merak ediyorsanız, aşağıdaki web sayfasının biraz aşağısında bulabilirsiniz. 21. dakikada Kishimoto-sensei'nin notu ekrana yansıyor. Aynı zamanda programda Naruto hakkında bir kaç oyun oynanıyor ve son openin'in şarkısı “Tsuki no Ookisa” misafir olan sanatçıları tarafından seslendiriliyor.

 

http://www.saiyanisland.com/2013/11/masashi-kishimoto-narutos-story-is-at-final-phase/

 

KAYNAK; Saiyan Island

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 22
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Masashi Kishimoto: Naruto'nun Hikâyesi Son Fazlında   Dikkat: Yazıda Fazlasıyla Spoiler Vardır! Manga'da Güncel Olmayan Kişiler Okuyacakları Şeyin Sorumluluğunu Alsın!     Naruto fanları, hepim

uzucu oldu 

Ocak yada Şubatta biter gibi :'( bittikten sonra ayrı bir seri olarak (Naruto Hokage olursa onun hakkında bir seri çıksın) yada bir film.. 

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.