Jump to content

Lupin III Live Action’a Uyarlanıyor


Zone-Tan

Önerilen İletiler

Lupin III Rolüyle Oguri Shun


 


MhSWTqV.jpg


Monkey Punch’ın 1967′de başladığı ünlü mangası Lupin III’nin yeni bir live action filme uyarlanacağı duyuruldu. İlk 1971′de  animeye uyarlanan, 1974′te ise bir live action filmine uyarlanan, yaklaşık 45 yıllık bir geçmişi bulunan serinin şimdi bile oldukça büyük bir hayran kitlesi var. Filmin yapım süresinde, mangaka Monkey Punch da filmin senaryosuna çeşitli fikirler ile katkıda bulunmuş.


Arsene Lupin III, en büyük hırsız Arsene Lupin’in torunudur. Lupin III, ekip arkadaşlarıyla birlikte dünyanın en ünlü hazinelerini çalmaktadırlar. Uyarlanacak film ise orijinal hikayeyi takip edecek.


XSeB3t2.jpg


Genel oyuncu kadrosu açıklanan filmin kahramanı Lupin III karakterini Oguri Shun oynayacak. 10 ay boyunca aksiyon sahneleri için eğitim alan Oguri’nin bu bağlamda 8 kilo verdiği de gelen bilgiler arasında. Filmde Lupin’in çete üyelerinden Jigen Daisuke’yi Tamayama Tetsuji, Ishikawa Goemon’uAyana Go ve Mine Fujiko’yu Kuroki Meisa oynayacak. Yine hikayede Lupin’in eski düşmanı Zenigata Koichi (nam-ı diğer Müfettiş Zenigata) rolünde ise Asano Tadanobu arz-ı endam edecek.


Filmin bir önemli özelliği de çeşitli ülkelerden oyuncuların yer alacak olması. Tayvan’dan Jerry Yanarrow-10x10.png; Tayland’dan Thanayong Wongtrakul, Nirut Sirijanya, Yaya Ying; Avustralya’dan Nick Tate ve Güney Kore’den Kim Joon açıklanan isimler arasında yer alıyor.


Yönetmenliğini Kitamura Ryuhei (Godzilla: Final Wars), senaryosunu ise Mataichirou Yamamoto‘nun (Crows Zero) üstlendiği filmin 2014 yazında vizyona girmesi planlanıyor.


 


 


 


 


 


 


Kaynak: www.AnimeFantastica.com


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Pek güzel bir film olacağını sanmıyorum ama genede umarım güzel bir film olur ,

Ayrıca umarım Türkçesi hemen çıkar ,çünkü Japon yapımı filmler genelde Türkçeye altyazı olarak bile çevrilmiyor ve çevrilse de bu uzun zaman alıyor....

Bu yazıda adı ve emeği geçen herkese çok teşekkürler ,

Bilgilendirmesi için "Zone-Tan'a" ayrıca teşekkür ederim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.