Jump to content

All You Need Is Kill Mangaya Uyarlanıyor


Estable

Önerilen İletiler

Projenin Başında Takeshi Obata


 


pTdjfM0.jpg


 


Geçtiğimiz gün Shueisha’nın haftalık Young Jump dergisinde Hiroshi Sakurazaka’nın All You Need Is Kill isimli ünlü romanın mangaya uyarlanacağı duyuruldu. Projenin başında Death Note’ın mangakası Takeshi Obata bulunuyor. Hikaye taslağını Ryousuke Takeuchi’nin (ST&RS) üstlendiği mangada, Obata karakter çizimlerini Yoshitoshi ABe’nin (Serial Experiments, Texhnolyze) orijinal çizimlerine göre temellendirecek. Mini manga serisi Young Jump’ın 2014 yılının birleştirilmiş 6. ve 7. sayısında 9 Ocak’ta satışa sunulacak.


Hikayeden kısaca bahsetmek gerekirse; Dünya Mimics denilen gizemli bir uzaylı ırkı tarafından işgal edilmiştir. Keiji Kiriya ise United Defense Force’un zırhlı savunma askeridir. Keiji daha ilk hücumunda hayatını kaybeder, ancak açıklanamayan bir şekilde savaşın başladığı günden bir gün önce tekrar hayata döner. Tekrar tekrar ölüp dirilen Kenji’nin bu zaman döngüsü içinde yetenekleri de gelişmektedir.


R2HWspA.jpg

Mayıs ayında vizyona girmesi planlanan Edge of Tomorrow‘un vizyon tarihi Haziran ayına ertelendi.



Sakurazaka’nın bilim kurgu fantastik bu romanı Viz Media tarafından 2009 yılında İngilizce olarak yayınlanmıştı. Ayrıca roman Tom Cruise (Bill Cage), Emily Blunt (Rita Vrataski), Charlotte Riley, Kick Gurry ve Marianne Jean-Baptiste gibi ünlü isimlerin rol aldığı Edge of Tomorrow ismiyle filme uyarlanıyor. Yapımcılığını Warner Bros.’un üstlendiği film, Amerika’da 6 Haziran 2014′te vizyona girecek.


 


Kaynak:Animefantastica


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.