Jump to content

Space Dandy’i Öyle Bir Ekip Hazırlıyor ki


Misafir

Önerilen İletiler

Cowboy Bebop, Fullmetal Alchemist, Soul Eater ve dahası…


CGaEbXd.jpg

 

Anime sektöründe dünyanın en büyük isimlerinden biri olan Toonami, şimdiden oldukça popüler olan 2014 animesi Space Dandy ile ilgili yeni bilgiler paylaştı ve bir video yayımladı. BONES stüdyosu imzasını taşıyan, Cowboy Bebop‘ın yönetmeni ve senaryosunu yazan Watanabe Shinichiro’un başında bulunduğu ekipte, Cowboy Bebop, Fullmetal Alchemist, Soul Eater, Wolf’s Rain, Darker than Black, Sword of the Stranger ve Ergo Proxy gibi unutulmaz animelerde görev almış önemli yapımcıların bulunduğunu söylesek ne derdiniz? Toonami de yayımladığı yeni tanıtım videosunda “Cowboy Bebop, Fullmetal Alchemist, Soul Eater’ın yapımcılarından” şeklinde bu animelerden birkaçını ön plana çıkarmış.

 


 

Anime severlerin karşısına daha önce City Hunter 2 ile çıkan Yasuyuki Okamura’nın “Viva Namida” adlı Space Dandy’nin tema parçası, şimdiden Japonya’da oldukça popüler olmayı başardı ve sanatçı TV programlarına çağırılmakta. Space Dandy, müzikler konusunda da Cowboy Bebop’ın yolundan gidiyor olabilir mi?

 


 


raz da şimdiye kadar açıklanan seiyuu kadrosundan bahsedelim.


Dandy: Junichi Suwabe (Grimmjow  Jaegerjaquez – Bleach, Archer – Fate/stay night, Daiki Aomine – Kuroko no Basuke, Frau – 07-Ghost…)


Meow: Hiroyuki Yoshino (Firo  Prochainezo – Baccano!, Kimblee – Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Allelujah – Mobile Suit Gundam 00)


QT: Uki Sakate (9nine idol grubundan)


Gel: Unsho Ishizuka (Van Hohenheim – Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Jet Black – Cowboy Bebopp, Hard Boiled dedektif Heiji Kozenigata - Gintama, Zabuza (Naruto)


Ocak 2014′te başlayacak Space Dandy’nin ilk kez Toonami’de yayınlanacak olması büyük yankı uyandırmıştı. Japon kanallarının bile önüne geçen Toonami, anime reyting rekorlarını altüst ettikten sonra çok büyük bir başarıya daha imza attı. Toonami’nin gövde gösterisinden sonra Bandai de tanıtım videosunu yayımladı.


 



 


Space Dandy bu kadronun hakkını vermeyi başarabilirse 2014′ün en iyileri arasına girmesi işten bile değil.



İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Forumdaki en büyük fanı benimdir! Çıkar çıkmaz başlayacağım. İlk kez bir seriyi izlemek için bu kadar can atıyorum.  :hell-yes-onion-head-emoticon: Gerekli bilgiler ulaştığı gibi bir FC açmayı planlıyorum. 

 

u1m4n.gif

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Forumdaki en büyük fanı benimdir! Çıkar çıkmaz başlayacağım. İlk kez bir seriyi izlemek için bu kadar can atıyorum.  :hell-yes-onion-head-emoticon: Gerekli bilgiler ulaştığı gibi bir FC açmayı planlıyorum. 

 

u1m4n.gif

İlk üyen benim bende sabırsızlıkla bekliyorum  :hell-yes-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.