Jump to content

Anbu Kakashi’ye Özel Anime


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Kakashi’nin geçmişi.


 


Masashi Kishimoto, manganın sonlara yaklaşmakta olduğunu ifade ederken ilk söylediği şeylerden biri Hatake Kakashi’yi ne zamandan beri ana karakter olarak ön plana çıkarmak istediği ama bunu başaramadığı için üzgün olduğuydu. Naruto Shippuuden animesini hazırlayan Studio Pierrot bunu gerçekleştirebilmek için kolları sıvadı.


Her şeyden önce bu özel bir bölüm olacak ve Kakashi’nin Anbu’daki geçmişine odaklanacak. Weekly Shonen Jump dergisinde ortaya çıkan görselde Kakashi’nin dışında Uchiha Itachi, Namikaze Minato, Hiruzen Sarutobi ve Yamato’yu da görüyoruz. Ayrıca yapılan resmi açıklamada Kakashi için 1000′in üzerinde ninja tekniğini kopyalamayı başaran senpai olduğunun belirtilmesi de Naruto severler tarafından heyecan yaratmıyor değil. Bu özel anime bölümü yakın zamanda gerçekleşecek olan Jump Festa için hazırlanıyor.


 


x9k0OpG.jpg


 


 


Kakashi Anbu Hen: Yami o Ikiru Shinobu (Kakashi Anbu Chapter: The Shinobi Who Lives in the Shadows) 6 Şubat’ta yayınlanacak. Beklentileriniz neler?


 


uuqhx.png


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 27
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Kakashi’nin geçmişi.   Masashi Kishimoto, manganın sonlara yaklaşmakta olduğunu ifade ederken ilk söylediği şeylerden biri Hatake Kakashi’yi ne zamandan beri ana karakter olarak ön plana çıkarmak

kakashi'den çok minato gibi karakterlerin özel animesi yapılmalı.  kakashi'nin 1000 jutsu öğrenmesini mende merak ediyorum ama 1. ve 2. hokagenin hayatı vs bu tarz animede(mangada) olan kişilerin haya

Kakashinin 1000 tekniği olsada Çakrasının yetersiz oluşudan yapamadığını düşünmüştüm.Yinede öyle galiba sadece çoğunlukla kopyalayışını göreceğiz sanırım zaten bin kadar tekniği ne kadar düşünselerde hepsini oluşturup gösteremezler.Neyse yeni bi kaç haraket görmekte yeter zaten :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.