Jump to content

Attack on Titan Filminden Yeni Haberler


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Merakla beklenen film ertelendi


 


2013 yılının en öne çıkan serilerinden biri olan Shingeki no Kyojin‘in live action çalışmaları olduğu daha önce de bildirilmişti. Daha önce 2013 sonbaharında gösterime girmesi planlanan film, 2014 yılına ertelenmişti. Resmi internet sitesi bu kez de filmin 2015 yılına ertelendiğini duyurdu.


 


3KVx6IF.png


 


 


Dev projenin yönetmenlik koltuğuna Rebuild of Evangelion ve Kill la Kill’in görsel efekt yönetmeni olan Shinji Iguchi oturacak. Filmin senaryosu Yuusuke Watanabe‘ye emanet. Gantz ve Gatchaman gibi live action’ların yazarlığını yapmış olan senariste Attack on Titan mangakası Hajime Isayama da yardım edecek. Film Toho Stüdyoları’nda üretilecek.


 


Sanal alemde filmle ilgili birçok afiş tasarlandı ve belli oyuncu kadroları şekillendirildi bile. Ancak resmi olarak henüz bir oyuncu kadrosu açıklanmadı.


 


2f8qtpF.jpg


 


 


Film çekimlerine 2014 yazında başlanacak ve yine bir ertelenme olmazsa 2015′te sinemalarda vizyona girecek.


 


 


gL1njfd.jpg


 


 


Animesi gibi devasa bir patlama yapıp yapamayacağı merak edilen film için beklentiler bir hayli yüksek. Umarız animelerinin yanında oldukça sönük kalan live action’lar kategorisine bir yenisi daha eklenmez.


 


uuqhx.png

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çoğu seri film çevrilirken yönetmen yada senarist bende yeni bişeler ekleyim farklı olsun diye yırtıyor kendinide...ben şahsi düşüncem olarak bu mevzuya karşıyım işte aynısını yap birader etme güzelim karakterlerin içine...Last airbender filminde eleman Sokka'yı serisinde komik ve eğlenceli olan Sokka'yı dram çocuğu yaptı yuh dedim hakaret ettim senariste...Ayrıca iyilik meraklısı Ang ağlak velede benziyordu...Zuko zuko değildi ona eminim :D

 

bu dediklerimi yapmazsa beğenirim...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Animede çok olağan dışı şeyler var bu yüzden biraz hayal kırıklığı yaşıyacağımızı düşünüyorum ben  :hehe-onion-head-emoticon:   Ama benim tahminlerim çoğu zaman yanlış çıkar umarım bu da onlardan biridir  :hell-yes-onion-head-emoticon: Kadro bence fan yapımı  :lol: İçlerinde Kristen Stewart bile var onu bırak Chicharito ne arıyor onu düşünüyorum ben :D  :D  :D  

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.