Jump to content

Luffy'nin gear 4 yada başka bir güç kazanacak mı ?


Rubbes10

Önerilen İletiler

  • 2 ay sonra...
  • Yanıtlar 31
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

bence gear 2 ve gear 3 ü aynı anda kullana bilmesi çok güzel olurdu ama bayağı güçlü olurdu öylede.  düşünsenize gomu-gomu no jet gigant  gatling :D

Sakin kardeşim, şimdi hemen klavyeyi usulca kenara bırak.

Gear 3 son olabilir sonuçta lastik meyveninde bir sınırı var nekadar ileryelebilir meyve ile en fazla 'ODA' zorlasa gear 4 çıkarır belki oda zaten artık haki ile ilerliycek luffy haki gücü arttığı sürece meyve gücü önemli değil sonuçta meyve gücü yeterince sınırda artık güç kazancakmı evet ama nasıl nezaman ne tür bir güç kazanır zamanla görücez sonuçta haki zamanla güçlenen bir güç, meyvesi ise sınırda her türlü tekniği geliştirdi lastik olarak. ve gear 2 gear 3 birlikte kullanıldı bazı dövüşlerinde.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 5 ay sonra...

ben bir şeyi merak ediyorum şimdi luffy haricinde çoğu kişi hızlanmak için 'soru' tekniğini kullanıyor luffy bunu gear 2 ye geçerek sağlıyor.Birde soru'yu öğrense çok daha hızlı olmaz mı?

bir önceki yorumum'dada belki demiştim ama Gear 4 Çıkıp çıkmıcağı mangada belli oldu

Çıktı

 

Gear 2 luffy için riskli olsada her kullanışında mangadaki en hızlı karakter fiziksel olarak banga göre ve ilk olarak Gear 2 Bir filmindeydi sanırım ağırlık kaldırırken gear 2 mod'a girip çıkıyor orda keşfediyor sonra animede cp9'dakileri (SORU) görüp ordan esinleniyor ve hatta cp9 blueno ile kendi tekniği ve onların tekniği hakkında konuşuyor orda söylüyor nasıl bulduğunu birnevi, ve soru tekniği belli bir seviye hızlı soru tekniğini okadar çok gördükü cobby bile kullandığında tecrübesi sayesinde o hızı arkadan yakaladı gear 2 moddaki hızlı birini öyle yakalayamazsın.

 

 

Diğer bir kesin açıkmala Oda (SBS 42'de) bu Kuro'nun Shakushi'si ile Rokushiki tekniği Soru'nun sahip olduğu hızın aynı olduğunu açıklamıştır. Ancak Shakushi Kuro'nun körü körüne etrafındaki herkesi öldürmesine yol açmakta, Soru ise CP9'ın hareketlerini tamamen kontrol etmesi ile ortaya çıkmaktadır. KURO'yu hatırlarsın ilk bölümde usopp'un köyünden. luffyde ozaman gear 2 bile yokdu.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bu teknikler hakinin içine girmiyor mu?yani şimdi gear 2 fiziksel yollarla hızlandırıyor soru ise herhalde enerjiyle hızlandırıyor.haki de enerjiyle ilgili.

hayır hakisiz'de hakilide kullanabilirsin bunları sonuçta haki irade gücü irade'nin katılaşmış hali diyebiliriz. haki sana savunma ve saldırı gücü verir hız vermez zaten genel karakterlerin kullandığı 2 tür haki var 3. tür ise özel kişilerin sahip olduğu bir güç çok az kullanan mevcut onuda hiç biride hız gücü vermez veya hız yeteneğinin seviyesini yükseltmez.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.