Jump to content

Shingeki no Kyojin’in Sonu Değişecek Mi?


Mileydi

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

Son zamanların en çok konuşulan serilerinden biri olan Attack on Titan’ın mangakası Hajime Isayama, White-Screen.jp adlı internet sitesine verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Yeni materyaller ekleyerek manganın daha da geliştiğini söyleyen mangaka, seride bazı değişikliklere de gittiğini söyledi. Stephen King’in “Sis” adlı romanının sonundaki gibi Shingeki no Kyojin’in sonunda da takipçileri travmaya sokacak bir son hazırlamaktan vazgeçtiğini belirten sanatçının bu kararı almasındaki en büyük sebeplerden biri ise anime uyarlamasının bu yola girmesini epey zorlaştırması. Serinin ve kendisinin aldığı destekler dolayısıyla öyle bir son hazırlamaktan vazgeçtiğini de ekledi.

LE45NjS.jpg

Hajime Isayama’nın da damarlarında otaku kanı aktığı için kendisini takipçilerin yerine koyup onları memnun edecek sonuçlar üretebilir.

Sizce Shingeki no Kyojin nasıl bitmeli?

kaynak:
http://www.animefantastica.com

 

PS.: Ne Animesi tatmin etti ne de Mangası ama sonunun Sis gibi çarpıcı şekilde olmasını kendi adıma tercih ederdim.
 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Şahsen bende bizi travmaya sokacak bir son isterdim  :hehe-onion-head-emoticon: Çünkü böyle güzel bir seriye klasik bir son yakışmaz diye düşünüyorum,umarım fikrini değiştirecek bir şey yaşarsın Isayama değişeceğini sanmıyorum ama işte  :hell-yes-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.