Jump to content

Tite Kubo Bleach’in Devamı İçin Müzik İstedi


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

 

Japon rock müzik grubu The Back Horn ile Bleach’in yaratıcısı Tite Kubo bir araya geldi. Tite Kubo, bu aralar mangayı çizerken The Back Horn’un müziklerini dinlediğini söyledi ki Tite Kubo yazımızda belirttiğimiz üzere Kubo Sensei çizerken genellikle rock müzikle birlikte çalışır. Ayrıca Tite Kubo’nun Japon rock müzik grubundan bir ricası oldu. Mangakanın bu ricası, Final Arc animeye uyarlanmaya başladığında Bleach’e bir tema parçası hazırlanması.

 

v0Ac5Ee.jpg

 

Grup üyelerinden Shinji Matsuda, Tite Kubo’nun bu ricasını duyunca sevinçten havalara uçtu. Boş zamanlarında deli gibi Bleach okuduğunu söyleyen Shinji Matsuda, Tite Kubo’ya teşekkür edip, bunu beklemediğini ve çok heyecanlandığını söyledi. Bleach’in muhteşem müziklere sahip olduğunu ve onların arasında yer almanın harika olacağını söyleyen Shinji Matsuda “Müzik zevkine güvendiğim Tite Kubo’dan bununla ilgili haber bekliyor olacağım.” şeklinde sözlerini sonlandırdı.

 

Tite Kubo, aklındaki sahnelerin animeye en doğru şekilde uyarlanması için çizim yaparken dinlediği müziklerle ilgili olarak böyle bir ricada bulunmuş gibi görünüyor. Müzik Yaftasıyla Animeler yazısında ödüllendirdiğimiz Bleach’in müzik takıntılı mangakası, yalnızca karakterlerine hangi tema müziklerini seçeceğini belirlemek için bile binlerce parça dinlediğini söylemişti. Bunun dışında Bleach animesinin açılış ve kapanışlarında boy gösteren pek çok grupta da yine Tite Kubo’nun ricaları vardı.

 

Tite Kubo’nun aklında Bleach animesinin devamı olabilir. Sizce bu ne zaman gerçekleşir?

 

uuqhx.png

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 35
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.   Japon rock müzik grubu The Back Horn ile Bleach’in yaratıcısı Tite Kubo bir araya geldi. Tite Kubo, bu aralar mangayı çizerken The Back Horn’un müziklerini dinled

gerçek mi bu doğru okudum dimi  ben ölmeden olsun  hemen olsun, hatta yarın olsun 

Hadi hep birlikte halaya :D 

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.