Jump to content

Bleach'in Mangakası Tite Kubo Asistan Arıyor


mert24214

Önerilen İletiler

Kubo Sensei her şeye yetişmekte zorlanıyor.

 

Bleach’in mangakası Tite Kubo yetiştirmek üzere asistan arıyor. Şimdiye kadar 4 asistan alan ve asistanları birer birer ayrılan, Weekly Shonen Jump’ın “asistan fakiri” mangakası Kubo Sensei’nin verdiği ilan, Weekly Shonen Jump’ta ve mangakanın Twitter sayfasında paylaşıldı.

 

7Em7BEc.jpg

 

Tite Kubo, mangadaki karakter çizimlerine başkalarının karışmasına pek izin vermiyor ve “Bleach her şeyi ile bana ait. Ne kadar çalışırsam ve emek verirsem o kadar “Benim” diyebiliyorum” şeklinde konuşuyordu. Ayrılan asistanların da mangakanın her şeyi kendi becerme sevdası yüzünden ayrıldığı iddiaları vardı. Ancak bilindiği üzere haftalık olarak manga çıkarmak hiç de kolay bir iş değil.

 

Asistanı, Kubo’ya daha çok arka planlar konusunda yardımcı olacak ama Bleach’in karakterleri ön plana çıkaran tarzından da taviz verilmeyecek. Leipzig Kitap Fuarı’ndaki Tite Kubo röportajında bazı okurlar neden karakterlere bu kadar yoğunlaşıp arka planları geri planda tuttuğunuzu merak ediyor sorusuna mangaka, “Arka planlarla dikkat dağıtmayı değil, okurların karakterlerimin kalplerini görmelerini, onların iç yaşantılarına kadar hissetmelerini istiyorum.” şeklinde cevap vermişti.

 

Tite Kubo’nun asistan konusundaki diğer şartları ise kibar olması ve sigara içmemesi. Kubo Sensei’nin asistanı olmak ister miydiniz?

 

Bu da Troll King’in geçenlerde Twitter’ında paylaştığı video:

 

 

__________________________________________________________________________________________________

 

Not: Sondaki "Troll King" videosunun neden verildiğini anlamadım ama haberin tamamını vermek istedim.

 

____________________________________________________________________

 

Kaynak: AnimeFantastica: http://www.animefantastica.com/tite-kubo-asistan-ariyor

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

En büyük hayalimdir mangaka olmak yeteneğim de var az çok ama işte ne Japonca biliyorum ne de Japonya'da yaşıyorum  <_< Off off ne güzel olurdu efsane bir mangakadan her şeyi dikkatlice izleyebilmek onunla çalışabilmek  :crying2-onion-head-emoticon: Hayali bile çok güzel değil mi ? :embarrassed1-onion-head-emotico 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.