Estable 209 Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Mushishi Özel Animesinin Videosu Mushishi’nin yeni 1 saatlik özel yeni animesi olan Mushishi Special: Hihamukage‘nin ilk tanıtım videosu yayımlandı. Anime, serinin mangakası Yuki Urushibara’nın hazırladığı 2 yeni ekstra bölümü temel alıyor. http://www.dailymotion.com/video/x18dqyq_mushishi-pv_shortfilms?start=1 Mushishi Tokubetsu-hen: Hihamukage (Mushi-Shi Special: Sun-Eating Shade) 4 Ocak’ta yayınlanacak. Mushishi’nin fantastik dünyasına geri dönmeye hazır mısınız? Kaynak:Animefantastica Mileydi 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
another.. 9 Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 İlginç olacağını düşünüyorum serisi gibi :D Link to post Share on other sites More sharing options...
mert24214 124 Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Çok güzel bir seriydi ,umarım yeni çıkacak filmi de buna uygun olur diyordum ,bu tanıtım videosu bana cevap oldu...Umarım bir gecikme olmaz ve çevirisi hemen yapılır...Bu yazıda adı ve emeği geçen herkese çok teşekkürler ,Bilgilendirmesi için "-Estable'ye" ayrıca teşekkür ederim. Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Animesinin çizimleri bile etkiliyor bu nasıl olur kimbilir resimdeki gibiyse yaşadık :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts