Jump to content

Sizce Manga Nasıl Okunmalıdır


Madaxe

  

37 oy

  1. 1. Sizce Manga Nasıl Okunmalıdır ?

    • İnternet kullanarak okunmalıdır
      15
    • Satın alarak okunmalıdır
      22


Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 32
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Benim için ortam sessiz olsunda ikiside olur :)   Kitap olarak okumak daha güzel gibi

internetten zevki çıkmıyor .....

güncel ve ilgimi çeken mangalar çevremde satılmadığı sürece internetten okunmalıdır.   animesini izlediğim ve mangasını merak etmediğim Death Note serisinin mangasına para verip alcak değilim. Japonya

bir kartuş dolumu 7.5 lira (eski deskjetlerle 200 sayfa siyah beyaz resim demek) 

 

belki öyle deneyebilirsiniz? :D

 

İşin aslı gidip berserkin mangasını okumaya kalksan, D&R gibi mağazalarda bile 2 cilt kitap mevcut yani konuya giremeden bitiyor. 

 

Bana kalırsa en güzeli internetten ingilizce çevirilerini okumak türkçeye çeviriler vasat. (popüler yayınları bilemem)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

Satın olarak okuma daha iyi elbette fakat Türkiye'de o kadar az bulunuyor ki manga.Bir keresinde Samsun'a gitmiştim sadece Naruto 1,2. cilt,Death Note 1. cilt,One piece 1. cilt bulunuyordu.Böyle durumlarda internet daha iyi.Ama o mangayı dokunmak ahh keşke çoğu animelerin mangası bulunsa türkiyede..

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

 

Bana kalırsa en güzeli internetten ingilizce çevirilerini okumak türkçeye çeviriler vasat. (popüler yayınları bilemem)

kesinlikle sana katılıyorum. birkaç türkçe manga okuma deneyimim oldu da :P

ayrıca her mangayı bulmak pek mümkün değil.. internette her tür konuda manga var.  hangisi ilgini çekerse onu okursun. sadece türçeye çevrilenlere mahkum kalmıyor insan böylece

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bense çok zevk alarak okuyorum masaüstünden mangayı :D hatta öyle ki ne zaman manga okuma alışkanlığı elde ettim anime izlemeyi bıraktım  :rolleyes:

tableti vardı kuzenimin ordan okumayı deneyim dedim reklam fln açıldı bir de yavaştı beceremedim.döndüm kendi masaüstüme :D oh miss.. laptoptan da güzel oluyo ama masaüstüne daha çok alıştım nedense :D

bence alışkanlık meselesi tamamen.bütün gün pc başında manga okuduğumu bilirim. hatta bu konuyu okuduktan sonra düşündüm acaba kitap elimde okumak nasıl olurdu diye.bende one piece'in ilk cildi var.2 dakikada hop okudum bitti.o ne öyle para mı dayanır ona.. Benim hayalim ileride Japonya'ya gitmek istiyorum zaten orada dili de öğrenebilirsem o zaman ana dilinde koleksiyon yapmak..şu an için internetten okumak bana yeter ;)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

İnternetten anlamı çıkmıyor ki! Manga almamın nedenleri; sevdiğim hikayeleri elime alabilmek, yapımcılara para kazandırmak, koleksiyon yapmak. )İnsan sevdiği şeylere sahip olmak istiyor.) Hele animesi çıkmış mangaları internetten okumak saçma bence. Mangayı hissetmen manga sevgisini içine çekmen lazım! (wut?) Ayrıca ben mangaları her gittim yerde okuyabilmek animede gösterilmeyen detayları görmek için alıyorum. Örneğin 700 bilmem kaç bölümü çıkmış olan One Piece'e yeni başladım ama yetişebilmek için mangasını alıyorum (Türkiye'de yayınlanmayanları İngilizce olarak alıyorum.) Managsını her yerde okuyabiliyorum ve animede gereksiz uzatmak için sahneler var resmen mangasını okuyunca daha hızlı ilerliyorsun. Kısa sürede animeye  göre 81. bölümü (vol. 16)'ya geldim. Ama böyle düşününce tabletten de zevkli olabilir. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hmm madem alacak manga yok be pcde okumayi sevmiyorsun o zaman ciktisini al. Ben daha once dusunmustum ama yazici yok ve yaoi mangalari abime yollayip bunlari cikart demek de olmadi hani. Aksodock Gerci bunu dusundugum donemde ingilizcem suankinden de kotuydu ve sozluge bakip not alip sonra okumak gibi bir amacim vardi. Simdi oyle bi sikinti olursa ss alip google translate uygulamasina yollayiveriyorum onun dogrultusunda kafamda biseyler uydurup anlam cikariyorum. :D

Ve sey itiraf etmek gerekirse basligi gorunce "sagdan sola" diye cevap atasim gelmisti. :(

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.