DeSeRt_EaGLe 0 Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 arkadaşlar tam olarak nerde olduğunu hatırlamıyorum ama bu konuyu biyerde görmütüm yani benim fikrim deil ama merak ediyorum şimdi beyazbıyık öldü malüm serinin en güçlüsünün luffy olmadığıda belli sizce one piece daki en güçlü karakter kim? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 22 Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 DRAGON 8) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Monkey D. Luffy 9 Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 en guclu olacak kısı zoro dıyebılırım rahatlıkla şeytan meyveı yemedıgı halde hayvan gıbı guclu herkese taş cıkarırdıyorum bıde şeytan meyvesı yerse onu kımse tutamaz :D ayrıca dragonun kımse gucunun ne olgunu bılmıyor oyuzden oru ışaretı olarak bırakıyorum bıde zoro hatırlarsanız lufnın tum yaralarını fln almıstı hala ayaktaydı buda luffden daha dayanıklı olgunu gosterır :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Aftemelouchos 18 Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Zoro fanıyımdır ama Luffy'den daha dayanıklı olduğuna inanmıyorum. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
quartz_41 0 Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 1. Aka gami no Shanks (tek kollu hali ile taka no me onu geçmiştir) 2. Taka no me 3. Monkey D. Dragon 4. Monkey D. Garp 5. Sengoku Gensei Bunlar sıralama değildir en güçlü 5 kişiyi yazdım sadece kafama göre Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Monkey D. Luffy 9 Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 sen ınanmamaya dwm et lufy den 2 kat daha dayanıklı dusun lufynın dayanıklılıgı şeytan meyvesıne dayanıyo ama zoro gercek gucuyle ve hatırlarsan son bolumle pacıfıstayla dovusurken luffy yerde kalmıstı sonra ıcındekı tum yorgunlugu ve zararı cıkarıp zoroya devretmıştı luffy okadar yarayla yerde savunmasız yatarken zoro okadar dovusun ustune bıde o eklendıgı halde ayakta sapa saglam duruyodu bu demek oluyokı zoro nun dayanıklılıgı daha yuksek :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Monkey D. Luffy 9 Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 garpında gucu tam olarak bılınmıyor tam olarak ne kadar guclu oldugu bı ara luffy kovalarken gostermışlerde ama o tam gucu deıl ayrıca shanksında gucunu gostermedıler :) yazdıklarının cogunun tam gucu bılınmıyor :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 22 Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Bakın görceksiniz en güçlüsü Dragon sonra demedi demiyin Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Monkey D. Luffy 9 Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Bakın görceksiniz en güçlüsü Dragon sonra demedi demiyinya bız gucsuzmu dedık :) ama gucu bılınmıyo bılmeden guclu dıyemezsın :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 22 Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Ben derim :) çünkü koyu bir Dragon fanıyım :) ayrıca onun gördüğümüz bir kaç gücüde baya etkiliydi ben bunu bir yerde anlatmıştım burdada yazıyım en iyisiKatılıyorum Dragon çok güçlü eğer farkındaysanız Dragon şimşek te atabiliyo ayrıca yağmurda yağdıra biliyo luffy yi o kurtarmıştı şimşek atarak buggy yi durdurmuştu şu ana kadar görünen güçleri rüzgar yağmur yağdırmak ve şimşek bence fırtına mevsim meyvesi veya fırtına meyvesi yemiş olabilir bide smoker luuffy yi tam ödürcekken dragon birden arkasında belirdi burdanda baya bi hızlı olduğunu anlıyoruz ayrıca smoker bir kavgada kaybetceğini bilse bile devam ederdi ama dragon u görüce durdu bişy yapmadı ve luffy nin peşini bıraktı yni anlıcağınız Dragon baya güçlü umarım bu açıklayıcı olmuştur :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts