LysSa 26 Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Kuran KaNaMe Adı: Kaname Kuran Yaşı: 18 Sınıf : Gece Sınıfı Soyu :Level A Vampiri. (Safkan Vampir.) Göz Rengi : Kahverengi Saç Rengi : Kahverengi Boyu: 1.83 cm En Sevdiği Alıntı: "Yuki benim değerli kızım. Bütün dünyada ki tek kişi." Safkan bir vampirdir. Yuki'yi bir vampir saldırısından kurtarmıştır. Gece sınıfının başkanıdır, gece sınıfı öğrencileri ondan korkmakta ve saygı duymaktadır. Gece sınıflarına karşı oldukça soğuk ve otoriter davranırken, Yuki'ye karşı hep sevecen ve tatlı davranmaktadır. Yuki'ye karşı bir ilgi duymaktadır ama bunun niye ve neden olduğu anlaşılamamaktadır. Ayrıca, Zeroyu öldürmemiş yaşamasına izin vermiştir, çünkü bunun Yuki'yi üzeceğini biliyordur. Kaname, Yuuki'ye vampir olmayı isteyip istemediğini sormuştur. Vampir olursa, ömür boyunca beraber yaşayacaklardır. Yuuki'yi ısırmaktan kendini alıkoymaya çalışmaktadır. Zero'yu fazla sevmemektedir ve kıskanmaktadır. Bunun sebebi de Zero'nun Yuuki'yi ısırıp, kanını içmiş, hem de onu tehlikeye atmış olmasıdır. Daha sonra, Yuuki'yi uyandırmak ve gerçek forumuna dönüştürmek için onu ısırmak zorunda kalmıştır. Zeroyu ısıran safkan bir vampir olan Shizuka'yı tanımaktadır. Daha sonra, Yuuki'yi korumak için, kanını içer ve daha sonra öldürür. Kanından geriye bir miktar bırakarak Zeronun içmesini sağlamak ister. (Level E'ye dönüşmemesi için.) Fakat Ichiru daha önce davranıp kanı içer. Juri ve Haruka Kuran'ın gerçek oğlu olan Kaname'nin ruhu, Kuranların Atasının bedenine geçmiştir. Ruhu, Rido tarafından öldürülmüştür. Kendi ruhu da, Kanamenin bedeni içindedir. Kendisini, Kuranların atası olarak görür. Rido'yu öldürememektedir çünkü Kanamenin bedenindedir ve bu durumda Rido "Efendi"sidir. Juuri ve Haruka, kendi oğulları olmamasına rağmen, Kanameyi Yuuki'nin abisi olarak tekrar uyandırmışlardır. Juri ve Haruka gibi Yuuki ve Kaname'de kardeş oldukları halde evlenmeyi planlamışlardır. Kaname, Zero'ya çıldırmasını önlemek ve Level E seviyeye dönüşümünü yavaşlatması için kanını vermiştir.Alıntı Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 22 Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Eline sağlık baya iyi bir bilgilendirme olmuş. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ace Red Baron 41 Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Teşekkürler Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuran KanameYuuki 5 Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Ek bilgi. Yuuki nin dogdugu günden beri nişanlisidir. Ve birbirlerini çok sevmişlerdir :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest The Utopian Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Seriyi ilk izlediğimde favorimdi. Fakat sonradan öyle inanılmaz sıkıcı geldi ki bu herif. -.- Full-time bayık ve hüzünlü bakıyor. Arabesk bir havası var. -.- Yuuki ile birbirlerini tam bulmuşlar. -_- Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
itadakimass 10 Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 mangasını bitirdikten sonra bir süre ortalıkta ruh gibi dolaşmamı, depresyona girmemi, tepeden tırnağa kedere bürünmemi sağlayan karakterdir kendisi. kalp ağrısı çektim resmen yaa :unsure: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
0nLin3 390 Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Otaku öğretilerimi takip eden gençlerden birisini ilk kez manga almaya götürmüştüm. Ben kasadayden o gitmiş Vampire Knight mangasını aksiyon zannedip almış :D Okurken tuhaf tuhaf yüz ifadeleri yapıyordu :P Sonra alıştı, artık shojo'ya da başladı :D Sayai-chan 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
kawaii kereste 518 Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 çok romantizm serisi izledim de bu baya karın ağrısıydı benim için, neyin sıkıcı geldiğini de anlamadım açıkçası :( ama Kaname'yi Zero'dan çok sevmiştim. Zero böyle hep atarlı ergen triplerinde geziyordu yahu :blink: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Skadi 475 Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Vampire Knight'ı fazla sevmedim açıkçası ama sırf Kaname için izlenebilir.Yeni serisi çıkarsa, Kaname için gene izlerim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sayai-chan 5 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Kaname o seride en çok içimi bayıltan kişiydi somurtuk yüzüyle etrafı dolaşıyordu içime her gördüğümde baygınlık getirirdi. Zero'nun da ondan geri kalır yanı yok ama Kaname her zaman daha iç bunaltıcı olmuştu.Yine de bilgi için sağol. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts