LysSa 26 Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Sakura Haruno Adı:Haruno sakura Yaş:12 (seri1)15(seri2) Köy:Gizli yaprak köyü Ninja derecesi:Genin Takım: takım 7,Kakashi nin takımı.takım arkadaşları sasuke,naruto DOğum günü: 28 mart Saç rengiembe Göz rengi:yeşil Boy:148.5 Kilo:35.4 Sevdiği yiyecek:meyve salatası Sevdikleri:Sasuke Hobileri:quizler ve ezber Jutsuokumeki no jutsu, Bunshin no jutsu, Kawarimi no jutsu. manga ve anime serisi Naruto'da hayali bir karakterdir. Manganın ilk başında Hatake Kakashi'nin Genin olarak öğrencisidir, daha sonra Tsunade'nin yardımcısı olarak Çūnin olmuştur. Küçükken Ino Yamanaka onun ilk edindiği dostudur. Ino ve Sakura aynı anda okulun en populer çocuğu olan Uchiha Sasuke'ye aşık olmuştur. . Önce çok iyi arkadaş olan Ino ve Sakura şimdi birbirilerine düşmanlardır. Baş karakter olan Naruto Sakura'dan hoşlanmaktadır ama Sakura Sasuke'den hoşlandığı için Naruto'ya yüz vermemektedir. İlk başlarda Naruto'dan tam anlamıyla tiksinen Sakura sonraları Naruto'ya iyi davranmaya başlamıştır.Animesinin bir bölümünde Sasuke için kendi pembe ve güzel saçlarını kesmiştir. Aslında yabancı ülkelerde Sakura'nın fanlarını bulmak çok zor çok fazla anti-sakura grupları var. Bunun nedeni Sakura'nın Sasuke'ye aşık olması ve Sasuke'nin de çok sayıda fan kızlarının olmasıdır. Fan kızlar Sakura'dan nefret edip, onun kötü resimlerini çizmektedirler. Shippuuden'e başlandığında, eski çocuksu tavrından tamamen olmasa da büyük ölçüde kurtulan Sakura, aynı zamanda eskisinden çok daha güçlü olmuştur. Tsunade ile yapmış olduğu çalışmalardan sonra iyileştirme yeteneğinde kendini iyice ilerletip, daha yüksek bir seviyeye kavuşmuştur. Chakrasını çok iyi kontrol edebilimesiyle tanınan Sakura, Tsunade'nin ünlü kas gücüne de sahip olmuştur. Manga'nın ilerleyen bölümlerinde Sakura, Sai'den Naruto'nun kendine aşık olduğunu öğrenir. Sakura da Naruto'yu bulup ona Seni seviyorum, artık Sasuke benim için bir şey ifade etmiyor der. Bu sözler karşısında Naruto'nun cevabı Kendilerine yalan söyleyen insanlardan nefret ederim olmuştur. Golge_Kaze 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 22 Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Eline sağlık baya iyi bir bilgilendirme olmuş. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AmyRoChan 10 Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Ben şahsen severim Sakura-san'ı... Ne bileyim sevimli geliyor bana :D Karakteristik özellikleri benimkiler uzaktan yakından benziyor.Hem o kadar çirkin değil ki gerçek hayatta karşımıza pembe saçlı yeşil gözlü biri çıksa ona çirkin mi diyeceğiz? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sudee 125 Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Yahu ben Sakura 'yı severim :D Bilmiyorum ya , ama Naruto 'nun ona verdiği cevaptan sonra rahatlamıştım :p Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Shitai 3 Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Anti Sakura forever >..< Sakura güzel güçlü kız ama benim tipim değil yani :INaruto'daki favori kızlarım : Uzumaki Karin,Konan,Uzumaki Kushina,Ootsutsuki Kaguya. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Herida Ç.Haruno 6 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Sakura :D anticilerine inat seviyorum bu kızı :P Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
shadowanng 20 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Sakura :D anticilerine inat seviyorum bu kızı :P Kesinlikle hoş bir görüntüye sahip lakin Hinata daki o masum olgunluk yok :) Hinata deyince akla binlerce renk arasından 'Yeşil' geliyor :) Mutlaka Hinata :) :) Uzunca anlatırdım şimdi Hinatadaki o asıl hikayeyi fakat sanırım oda Radyo yayınına kaldı :) :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Herida Ç.Haruno 6 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Kesinlikle hoş bir görüntüye sahip lakin Hinata daki o masum olgunluk yok :) Hinata deyince akla binlerce renk arasından 'Yeşil' geliyor :) Mutlaka Hinata :) :) Uzunca anlatırdım şimdi Hinatadaki o asıl hikayeyi fakat sanırım oda Radyo yayınına kaldı :) :) Sakura nın karakterinde mahsumluk yada utangaçlık yer almaz :D o biraz daha agresif dışa dönük koydun mu oturtan bir kız HİNATADA bnce oldukça tatlı ve güçlü adam favorim yinede Sakura :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
shadowanng 20 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Sakura nın karakterinde mahsumluk yada utangaçlık yer almaz :D o biraz daha agresif dışa dönük koydun mu oturtan bir kız HİNATADA bnce oldukça tatlı ve güçlü adam favorim yinede Sakura :D Hinata kalbimizin en tatlı yerinden yer alırken. Sakura ise en çaresizi olarak hatırlanacak :) :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Herida Ç.Haruno 6 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Hinata kalbimizin en tatlı yerinden yer alırken. Sakura ise en çaresizi olarak hatırlanacak :) :) ''BİZ'' kelimesini fazla kullanmamnı öneririm bu kadar öznel bir yorum için biraz fazla....Hinata fanları istediği kadar sevsin ama sakuranın fanları kadar sevdiği kişiye bağlanmaları biraz güç . Bu genel görüşümdür Nume 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts