LysSa 26 Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Hatake Kakashi Adı: Hatate Kakashi Yaş:26(seri1)29(seri 2) Köy:Gizli yaprak köyü Ninja deecesi:jounin Hocası ve takım arkadaşları:yondaime hokage,uchiha obito.rin Yenitakımı:Takım 7.naruto,sasukeve sakura Doğum günü: 15 ekim Göz rengi:siyah(sol gözü kırmızı,sharingan) Saç rengi:beyaz Boy:181 Kilo:67.5 Sevdiği yemek:tuzla banılmış sanma balığı Hobileri:İcha İcha Paradise adlı kitabı okumak. Jutsu:Sharingan,Mangekyö sharingan,Chidori,Füja hoin...Sol gözü Sharingan olduğu için yaklaşık 1 milyon tane teknik kopyalıyor onun için hepsini yazamıyorum. .::HAYATI::. Kakashi başlarda güçsüz ve güvenilmez gibi görünmüştür. Ancak Kendisi istisnai şekilde çok yetenekli bir ninja olup, 6 yaşında Chunin rütbesine 13 yaşında ise Jounin rütbesine erişmiş olan bir "harika çocuk"tur. Babası olan Hatake Sakumo, Konohanın Beyaz Pençesi ("White Fang" of Konoha,Konoha no Shiroi Kiba) olarak tanınmıştır ki bu lakap kendisinin neredeyse Efsanevi Üçlü (Legendary Sannin,Sandaime Hokage'nin ünlü öğrencileri) ile aynı seviyede görülmesi dolayısıyla verilmiştir. Kakashi'nin Gençliğinin anlatıldığı Kakashi Gaiden arc süresince (manga bölümleri 239-244), Kakashi'nin sahip olduğu Sharingan gözünün ve gözün dışındaki uzun yara izinin kökeni ve hikayesi açıklanmaktadır.Bölüm Üçüncü Gizli Ninja savaşları sırasında geçmektedir. Bu sırada 13 yaşında olan kakashi ve takım arkadaşları Uchiha Obito ve Rin, gelecekte Yondaime(dördüncü) Hokage olacak olan kişinin komutası altında Iwagakure (Hidden Rock Village, Gizli Kaya Köyü) sınırları içinde bir görev üzerindedirler. İzleyen savaş süresince, Kakashi'nin sharingan'ı kullanmasından dolayı bugunku şöhretine kavuşur. Ayrıca kendisinin gözetmenliğini yaptığı Hayatta Kalma Eğitim Sınavını alan her olası Genin takımını sınavdan bırakmasıyla tanınmıştır. Üçüncü Hokage gibi ,ve muhtemelen Jiraiya ve Dördüncü hokage gibi , olası öğrencilerini seçmek için adı kötüye çıkmış olan "Bell-Test" (Zil Sınavı) isimli bir sınav uygular. Görünürde sınav Akademi mezunu öğrencilerin herbirinin Kakashi'den bir zil kapması gereken bir tür eğitim şeklindedir. Ancak sınavın nihai hedefi olası Genin adaylarının takımçalışması ve fedakarlık özelliklerini ölçmektir. Kakashi'nin gerçek Genin mezuniyet sınavı olarak kullandığı bu sınav, Akademiden mezun olan öğrenciler arasından olası Genin'leri,%99 gibi yüksek bir başarısızlık oranıyla ayıklamaktadır(Bu sınava giren mezunların %99 u kalmıştır). Kakashi'nin sınavının diğer Jonin'lerinkine göre daha zahmetli ve zorlu olduğu düşünülse de Üçüncü Hokage, Kakashi'nin önceki takımları bırakmasının son derece doğru ve akıllıca olduğunun ortaya çıktığını düşünmektedir. 7. Takım(Naruto,Sasuke,Sakura) Kakashi'nin sınavını geçen ilk takım olmuştur. NOT:YÜZÜNDEKİ MASKEYİ HİÇ ÇIKARMAZ! Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 22 Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Eline sağlık baya iyi bir bilgilendirme olmuş. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 paylaşım için sağol.kakashiyi çok severim umarım bir gün maskesini çıkarır(hiç sanmıyorum :D)ama çakra seviyesinin az olması beni deli ediyor ::D spoiler kakashi mangekyou sharinganı nasıl açtı bence önceden açıktı çünkü millet en iyi arkadaşını öldürüyo kakashi'nin açıyorum açıyorum aaaaaçtım oldu o bölümleri pek dikkatsiz izlemiştim malum sasuke yoktu :Pcevaplarsanız sevinirim : :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Pyskhe Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 O maske çıkmadan Naruto biterse... Ağlarım. :P Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2717 Posted November 12, 2011 Forum Admin Share Posted November 12, 2011 O maske çıkmadan Naruto biterse... Ağlarım. :Pinternette maskesiz çizimler mevcut ama ne kadar gerçek bilemem amatör çizim olabilir :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
uchiha_n 186 Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 internette maskesiz çizimler mevcut ama ne kadar gerçek bilemem amatör çizim olabilir :Donlar fake maalesef goremedik yuzunu kishimoto yuzunu hic gostermiceklerini soylemis galiba :P Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Pyskhe Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 internette maskesiz çizimler mevcut ama ne kadar gerçek bilemem amatör çizim olabilir :PFanart onlar. Gerçekten profesyonel çizimler de var ama. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2717 Posted November 12, 2011 Forum Admin Share Posted November 12, 2011 herhalde adının anlamına uygun bir yüz bulamamışlardır :) aklıma 101. bölüm geldi :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
►CarizmatikxD◄ 0 Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 İşte benim adamım hastasıyım ;D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TheRocker 22 Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Bende maskeyi çıkarmasını çok istiyorum ;D açıkcası çok merak ettiğim bir yüz bir kaç fake yüz yapmışlar çok benziyor ama ne olacağı bilinmez değil mi ? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts