Jump to content

Yeni Fate/stay night Gelişmeleri


Skadi

Önerilen İletiler

ufotable, fragman yayınladı


ft.jpg


 


Geçtiğimiz yaz sizlere yeni Fate/stay night projesinin yolda olduğunu duyurmuştuk. Aniplex bu yeni proje için bir teaser sitesi bile hazırlamış. Fragman Rin Tosaka, Sakura Mato, Rider, Archer ve diğerlerinin de yer aldığı “gelecek kuşak”ların tanıtımı ile devam ediyor. Projeye ilişkin daha fazla bilgi Kadokawa’nın Type-Moon Ace dergisininin 9. cildinde belirginleşecek.


http://www.youtube.com/watch?v=F6QUn6ywWNg


Kodakawa’nın COMPTIQ dergisinin aralık sayısında ise üzerinde Saber’ın resminin bulunduğu Type-Moon Ace dergisinin 9. cildine dair duyuru yayınlanmıştı.


​AnimeFantastica


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ben "fate zero" tipi bir seri istiyorum, bunlar illa çocuk karakterleri koyuyorlar "fate stay night" serisindeki gibi  :angry: bu arthur midemi bulandırıyor ya, ingiliz sümsüğü, bir kere kral arthur karakterinin kadın olması başlı başına bir bug, hezeyan  <_<

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

direk devamı olsa bence daha harika olur yani saber uyansa ne bileyim ama bu sefer ayrılmasalar işte ya kaç sene oldu hala acısı içimde :D ayrıca trailerda karakterler hemen hemen aynı yaş görünüyor zaten pek değişiklik olmaz umarım dediğim gibi 1 ay sonrasını konu etse harika olur !

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Lancer bu seridede harcarlarsa birdahada kahraman olarak almasınlar seriye adam 2 seridede harcandı resmen...Shiro'nun Archer hali çok iyide kendi hali çok duygusal çocuk az kalsın arthur ile kendisinden tiksinecektim ki toparladı biraz tamam dedim senden nefret etmiyorum :D ...ama en çok görmek istediğim adam İskender fovarim desteklerim serideki en iyi karakterdi bence...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.