Jump to content

Shingeki no Bahamut Genesis Geliyor


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Bahamutları animelerde göremiyorduk.


 


Rage of Bahamut oyununun animeye uyarlanacağı duyuruldu. Yapımcı Cygames’inShingeki no Bahamut Genesis için hazırladığı web sayfasında animenin tanıtım videosu da paylaşıldı.


 



 


Videoyu izlediyseniz siz de Berserk anime filmleri, Karas ve Tiger & Bunny’den bir şeyler görmüş olabilirsiniz. Bu benzerlikler tesadüf değil. Tiger & Bunny’nin yönetmeni Keiichi Satou’nun yöneteceği Shingeki no Bahamut Genesis animesini hazırlayan stüdyo Hajime no Ippo: Rising serisinin arkasındaki MAPPA ve karakter tasarımcısı ise Berserk anime filmlerinin animasyon direktörü Naoyuki Onda, aynı zamanda bu animede de animasyon direktörlüğü yapıyor. Müziklerde de Karas’ın müziklerinin ardındaki isim Yoshihiro Ike var.


 


3rPSN4l.jpg


 


Berserk filmlerindeki CGI animasyonlarını beğenen anime severler animasyon açısından Shingeki no Bahamut Genesis’i de beğenecekler gibi.


 


uuqhx.png


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 20
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Bahamutları animelerde göremiyorduk.   Rage of Bahamut oyununun animeye uyarlanacağı duyuruldu. Yapımcı Cygames’inShingeki no Bahamut Genesis için hazırladığı web sayfasında animenin tanıtım video

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.