Jump to content

Black Bullet’ın Tanıtım Videosu


Misafir

Önerilen İletiler

Anime nisanda geliyor.


TxokaLW.jpg


 


Hikayesinin Shiden Kanzakaki’ye, çizimlerinin ise Saki Ukai’ye ait olan 2011 yapımı çizgi roman (hâlâ devam ediyor) Black Bullet’ın geçtiğimiz Dengeki Bunko (2013) Sonbahar Festivalinde animeye uyarlanacağı duyurulmuştu. Yayın tarihi nisan ayı olarak belirlenen animenin ilk tanıtım videosu da yayınlandı.



 


Animenin hikayesinden bahsedersek; yakın bir gelecekte Gastrea adı verilen bir tür gizemli parazite yenik düşmüş insanlık, küçük bir mıntıkaya sürgün edilmiştir. Umutsuzluğun ve terörün pençesinde bulunan dünya karanlığa gömülmüştür.


Tüm bu kaosta Gastrealara karşı mücadele veren ”Tendo Sivil Güvenlik” isimli birimde yer alan genç Satomi Rentaro ve ortağı küçük ama yetenekli Enju kendilerine verilen tehlikeli görevleri yerine getirmektedirler. Özel güçlere sahip olan bu ikiliye bir gün hükümet tarafından çok özel bir görev verilir. Öyle ki bu gizli görev Tokyo’nun geleceğini yakından ilgilendirmektedir.


x8mpjsk.jpg


Seride Kisara Tendo’yu Yui Hiroe, Kohina Hiruko’yu Aoi Yuki, Sumire Muroto’yu Yuko Kaida, Tina Sprout’u Tomoyo Kurosawa, Seitenshi’yi Aki Toyosaki seslendirirken ana karakterlerden Rentaro Satomi’yi Yuki Kaji, Enju Aihara’yı Rina Hidaka ve Kagetane Hiruko’yu Rikiya Koyama seslendirecek.


TLfk0vD.jpgAnimasyonunu Kinema Citrus stüdyosunun üstlendiği animenin yönetmen koltuğunda Masayuki Kojima yer alıyor. Öte yandan senaryosunu Tatsuhiko Urahata’nın yazdığı animenin karakter dizaynını Chiho Umishima yaparken ve serinin müziklerini ise ünlü müzisyen Shiro Sagisu düzenleyecek.


Not: 6. cildine ulaşan romanın, 2012′de başlayıp ve hâlâ devam eden çizimleri Hon Morio’ya ait olan bir de mangası bulunuyor.


 


Kaynak:http://www.animefantastica.com/


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Konusu beni şimdiden cezbetti bile :3 Çizimleride oldukça hoş  ^_^

 

Haber için teşekkürler Eren  ^_^

Mangasını bizim fansub çeviriyor 

 

Reklamımızıda yapayım

crazy-monkey-emoticon-061.gif?1292792394 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Oy oy müthiş bir anime ..Afiş de konuda süper... :P .''Öyle ki bu gizli görev Tokyo’nun geleceğini yakından ilgilendirmektedir.' :( 'İşin içinde animelerin gelmeme ihtimali olabilir ben ne yaparım animesiz sonra.. :( ..Şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum bu animeyi...Eren bu güzel paylaşımın için teşekkürler... :P 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.