Jump to content

Space Dandy Rekabeti Kızışıyor


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Space Dandy rekabeti gitgide artıyor.

 

Yayıncı kuruluşlar bazı anime serilerine büyük harcamalar yapıyor bilindiği üzere. Yakında başlayacak olan Space Dandy için yayıncılar arasında bir süredir çok büyük bir rekabet var. Dolayısıyla reklam üstüne reklam yapılıyor.

 

hNNYxrR.jpg

 

Space Dandy dünyada ilk olarak Toonami’de gösterilecek. Japon TV’lerinin de önüne geçen Toonami Space Dandy’e çok güveniyor ve bunun için yayın akış saatini dahi değiştirdi. Yayın akışını en çok izlenen animelere göre sıralayan Toonami, Space Dandy’i tepeye aldı ve yayın başlangıcını yarım saat öncesine taşıyarak 23.30′a çekti.

 

11:30 p.m. Space Dandy
12:00 a.m. Bleach
12:30 a.m. Naruto Shippūden
1:00 a.m. One Piece
1:30 a.m. Soul Eater
2:00 a.m. Sword Art Online
2:30 a.m. FLCL
3:00 a.m. Uncut Naruto – Starting over at Episode 1
3:30 a.m. Fullmetal Alchemist: Brotherhood
4:00 a.m. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
4:30 a.m. IGPX
5:00 a.m. Star Wars Clone Wars
5:30 a.m. Inuyasha

 

Dünya genelindeki Space Dandy’nin birkaç yayıncısından biri olan Animax de Toonami’nin fazla gölgesinde kalmamak için reklamlarını artırdı. Son hazırladığı tanıtım videosunu çeşitli anime sitelerinde de paylaştırdı. İlk olarak Toonami’de yayınlanacak olan anime serisi, Japonya ile eş zamanlı olarak da Animax’te gösterilecek.

 

 

 

Üstünlüğü Batı’ya kaptıran Japonya’da da benzer şekilde Space Dandy rekabeti yaşanıyor. Japonya’daki rekabet TV kanalları ya da internet siteleri ile de sınırlı değil. Şimdiden Space Dandy anime serisinin çeşitli manga uyarlamaları açıklandı. İlk olarak Square-Enix’in Young Gangan dergisinin kaptığı Space Dandy manga uyarlamasının benzerini Kodansha’nın Monthly Shonen Sirius dergisi de duyurdu.

 

Ne dersiniz, çok yakında başlayacak olan Space Dandy bu kadar rekabete değecek mi? Daha da önemlisi anime severlerin bu kadar beğenisini kazanabilecek mi?

 

uuqhx.png
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.