Guest Leffwn Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Space Dandy savaşına devam. Space Dandy için ABD, Japonya ve hatta Avrupa dahil olmak üzere yayıncılar birbirini yerken BS Fuji TV, Space Dandy İlk 10 dakika videosu ile ortalığı kızıştırdı. Bunun ardından da BandaiVisual animedeki karakterlerin tanıtıldığı videoyu yayımladı. İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa’da da Space Dandy’nin Japonya ile eş zamanlı olarak yayınlanacağı ortaya çıktı. Bazı yayın kuruluşları da Japonya’nın hemen ardından Space Dandy’i yayına sokacak. (Neredeyse bir Türkiye yok.) Anime serisini Japonya’dan önce yayınlayacak olan Toonami’nin reklamları üzerine de Otakon Vegas, Space Dandy’nin dünya prömiyerinin 4 Ocak’ta Las Vegas’taki özel etkinlikte gerçekleştireceğini vurguladı. Hatta Toonami Space Dandy’i 23.30′da yayınlayacak, Japonya ondan saatler sonra yayınlayacak, bizde ise öğlen saatlerinde diye mesaj vermekten geri kalmadı. Etkinlik programında Space Dandy dünya prömiyeri ABD saatiyle 15.30′da görünüyor. Ayrıca bilet satın almak koşuluyla internet üzerinden de yayın izlenebilecek. Rekabet dolayısıyla ortaya çıkartılan bu kadar videodan sonra, daha anime başlamadan izlemiş kadar olacağız galiba. Link to post Share on other sites More sharing options...
itsmypurgatory 16 Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Anime çıkar çıkmaz çeviriyorum :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Leffwn Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Anime çıkar çıkmaz çeviriyorum :Dİlk 10 dakikayı çevirip siteye eklensin de herkes önceden animeyi izlesin. :D http://animewaffles.tv/iPod-Space-Dandy-Pre-Air-Special-Episode-1-English-Subbed-34380 Link to post Share on other sites More sharing options...
itsmypurgatory 16 Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Çevirdim ilk 10 dakikayı da milletin kafaları karışabilir şimdi tam haliyle koymak istiyorum. Az kaldı cumartesiye ya merak etsinler biraz :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Leffwn Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Çevirdim ilk 10 dakikayı da milletin kafaları karışabilir şimdi tam haliyle koymak istiyorum. Az kaldı cumartesiye ya merak etsinler biraz :D İndirme linki atsan da izlesem :rolleyes: Link to post Share on other sites More sharing options...
itsmypurgatory 16 Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Elimde sadece altyazı var :D çalıp çırparlar şimdi boşver :D Link to post Share on other sites More sharing options...
0nLin3 390 Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Adamlar reklamı iyi yapıyor, ama bence Mekakucity geçer Space Dandy'yi :D Nisanı bekleyin... Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Yüksek beklentilerime rağmen beklediğimden iyi çıktı adamlar işi biliyor Link to post Share on other sites More sharing options...
OrekiHoutarou 2 Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 uzay türünü severim. komedi olarak gintama ile kıyaslanabilecek bir seri gelirse her türlü izlerim. merakla bekliyorum :) Link to post Share on other sites More sharing options...
free word 403 Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 o kadar beğendim ki 5 kere izledim Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts