Jump to content

Popüler Olduğu ya da Sevildiği Halde İtici Bulduğunuz Karakterler


Amygirl

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 183
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Ben de imzandaki Kuran Kaname yi unutmuşum :D Gerçi o animede Zero hariç hepsi itici idi :D

Genel konuşucam.   Harem Animelerinde başrole konulan sürekli,saf ve biraz anlarsınız saçma bir kız oluyor aklıma şu an   Uta No Prince Sama daki,adını unuttuğum sanırım haruka'ydı gerçi ben onu ilk h

Vampire Knight ı sırf bu eleman bu kızdan ne istiyor neden bu kadar ilgili diye merakımdan izlemiştim.. Sonuç: Hayal kırıklığı ve tiksinme  :mellow:   Neyse konuyu dağıtmayayım :)

Sword Art Online'ın hepsi. Ne karakterleri ne de işleyişi sevmediğim animeydi. Özellikle Asuna'ya acayip nefret besliyorum.

Ayrıca bi' shoujo okuyum diyip Ao Haru Ride okumuştum. Ordaki bütün karakterleri de nefret listeme koyabilirim.

Ansatsu Kyoushitsu'dan Nagisa. Ondan neden nefret ettiğim hakkında pek bir fikrim yok ama sevmiyorum işte.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kaneki: Ergen ve beceriksiz

L: Aslında sadece Light yu sevdiğim için onu sevmiyorum

Bütün tsundereler: Ya ben bu tsundereleri okulda erkelerle uğraşan hiç kız arkadaşı olmayan ve saçma sapan duvar yazılarının önünde yüzünü kapatıp foto çekip o fotoyu internete  " genellikle instagram yada tumblr olur " atan ergenotor ve egoist kızlara benzetiyorum.

genel olarak High Scholl DXD serisi: Aşkın cinsellik üzerinden yürüdüğünü vurgulayan saçma sapan bir harem

SAO'yu gereksiz saçma ve fazla fıçık fıçık samimiyetsiz ilişkileri yüzünden sevmiyorum ayrıca karakterleri sürekli saçma sapan hareketler yapıyor.

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...
Rakuncuk, Friday, May 12, 2017 - 21:21 yazdı:

Rias Gremory

Usui Takumi 

Lucy (Nyuu)

Misa Amane

NOT: Ben ne kadar Misaki Ayuzawa 'ya benzesem de Usui gibi bir sevgilim olsun istemezdim,  ben yalnız bir kovboyum çünkü XD

 

Biraz daha ekleme yapayım. Touka Kirishima, Sakura Haruno, Esmeraude.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 1 sene sonra...

Ben Natsu'yu sevmiyorum mesela çok odun ve düz geliyor, diğer başrol karakterlerin kopyası gibi geliyor. Hiçbir özelliği yok adamın beni çeken dümdüz bir karakter yani. Millet Luffy demiş ama Luffy'nin Goku'ya benzer yanlarının olması yanında ilginç davranışları ve kendine has duruşu da var bence. İchigo diyenlerde depresif olduğu için demiştir ama aralarında en insancıl olan o kalıyor bu yüzden. İchigo'da artistlik yapıyor arada ama adam kötü karakterlere yaptığı için zevk alıyorum o sahnelerden aksine bazılarına itici gelmiş ama samimi davrandığı için o artistik tripler İchigo'ya yakışıyor bence. Birde Aizen baya itici yapmacık davranışta bulunan karakterlerden. Kötü karakter olarak ilginç tamam ama bana itici geliyordu hareketleri ve konuşması. Sasuke'yi de Naruto serisi boyunca itici buldum ne zaman akıllandı o zaman ısındım. Yinede bu karakterde sınırları çok zorlamıştı Kishimoto çünkü baya kötü karakter gibi olup çıkmıştı daha iyi yapabilirdi karakter gelişimini sanki başından beri salt kötü biriydi de Naruto dövmese çok az olan iyiliği hiç uyanmayacak gibiydi yani. Kaichou maid sama'ya değindik madem Usui yerine Misaki derdim ben olsam, bu kadar bağıran karakter bir yerden sonra itici geliyor yani ne bileyim birz mal ve anlayaşı kıt karakterler açmıyor beni sanırım. Gintama'dan da Kamui var kesinlikle bu karakter başlarda sempatik gibi göründü  bana amacı ve yapmaya çalıştığı şeyler çok yanlış geldi. İnsan kendi ailesine saldırır mı ne olursa olsun yani bu karakteri neden çok severler anlamam mesela hani yani top listeme bile girmezdi çoğu kişi seviyordu. Nitekim sonradan Gintama karakter anketlerinde en son 15. sıralara düşmüş mantıklı olarak.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 8 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.