Jump to content

Tonari no Seki-kun


0nLin3

Önerilen İletiler

1364973262637.png

     Hikaye Yokoi isimli bir kız ve Seki adındaki oğlan arasında geçiyor. Hayır hayır, bu bir romantizm değil. Bu bir komedi.

 

     Seki-kun olarak bilinen, az konuşan, ve dersleri dinlemeyen bir karakterimiz var. Ama dersleri sevmediği için dinlemiyor değil, çünkü aklında çok daha eğlenceli fikirler var. Edebiyat mı? Silgilerle domino oynamak varken kim takar!?

s007.jpg

 

     Seki-kun derslerde aklına geleni yapıyor olabilir. Fakat ne yaparsa yapsın, yaptığı şeye tüm dikkatini veriyor. Hiçbir oyunun kurallarına uymuyor. Fakat ne yaparsa yapsın, sonuç olarak ortaya ilgi çekici bir şeyler çıkıyor. Yokoi'nin merakı yüzünden dersi dinlemesine engel olacak kadar ilgi çekici şeyler.

 

 

 

     Yuji Mutoh'un yönetmenliğiyle Shin-Ei Animation tarafından hayata geçirilen serinin karakterlerini Masae Outake tasarlayacak. Seki-kun karakteri ise The World God Only Knows serisinden Katsuragi Keima'yı seslendiren Hiro Shimono tarafından seslendirilecek. Emin olun bu kış sizi bol bol güldürecek bir seri.

 

 

    Not:Son videoda shogi kısmını anlamayanlar için; Normal bir taş gidip kralın tacını giyiyor. Yani bir darbe. İç savaş sırasında karışıklıktan yararlanan düşman ülke ise onların etrafını kuşatıyor. Kum tepesi ise, bayrağı düşürmeden kumu azalttığın bir oyun.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İkinci bölümü eklemişler çoktan, Birinci gözümden kaçmış galiba :D

Edit: Şimdi izledim. 7 dakikalık kısa bölümler yerine 3 bölümü birleştirip 20 dakikalık bir anime yapabilirlerdi. Yinede güzeldi. Zaten 2. bölüm artık simgesi haline geldi bu serinin :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ilk bölümü yazdığım günlerde çıkmış hemde.  :blink:   :ph34r:  Söylemesen daha çok gözümden kaçardı. Bu aralar tek derdim yarım bıraktığım serileri tamamlamak. :D 

 

Kısa bölümlere alıştım biraz. Pupa'da çok mızmızlık etmiştim başlarda ama birkaç dakikaya olaylar sığdılınca ve hemen bitince farklı bir zevk de alınıyor. :) Eğlenip gülersem 7 dakika da yeter bana. :D 

 

Neyse animeyi izlemeye gideyim hemen. Söylediğin için de sağ ol bu arada.  :lol:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...
  • 4 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.