Jump to content

Naruto Shippuuden Ocak 2014 Programı


Skadi

Önerilen İletiler

Naruto Shippuuden animesi nasıl devam edecek?


2 haftalık aradan sonra 9 Ocak’ta TV Tokyo’daki normal yayın akışına geri dönen Naruto Shippuuden’in yayın programı belli oldu. 346. bölümden itibaren bölüm içerisinde yer yer doldurma (filler) sahneleri görme ihtimalimiz bulunduğu ocak ayında, Obito’nun bol bol flashback sahnesi de yer alacak gibi. 23 Ocak’ta farklı 2 özel bölüm birden yayınlanacakken, 6 Şubat’taki bölümün ise Anbu Kakashi özel animesine geçiş bölümü olacağını düşünüyoruz.


10AXx52.jpg


Ocak 2014 Bölüm Listesi:


16 Ocak: Naruto Shippuden 345 - I’m in Hell


23 Ocak: Naruto Shippuden 346 - Akatsuki Begins to Move


 Naruto Shippuden 347 - The Bridge to Youth


30 Ocak: Naruto Shippuden 348 – Reborn: Akatsuki


6 Şubat: Naruto Shippuden 349 The Shinobi Who Lives in Darkness: The Mask That Hides the Heart


Bölüm isimlerinde Viz Media tarafından bazı değişiklikler yapılabilir. Bunun dışında mangayı takip eden bölümlerde animeyi hazırlayan Studio Pierrot bu yıl bazı sansürler uygulayabilir.


AnimeFantastica


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

'' 346. bölümden itibaren bölüm içerisinde yer yer doldurma (filler) sahneleri görme ihtimalimiz bulunduğu ocak ayında''

Bu cümle yanlış kurulmuş bence, Obito'nun geçmişini mangadada gördük, animeye özel değil yani filler değil. ''Flash Back'' diyelim. Zaten bölüm içinde biraz, mangadan biraz filler felan olmaz, olmamalı.

Anbu Kakashi animesine geçiş için verilecek bölümüde merakla bekliyorum. :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ya bi susun manyakmısınız adam bosuna fiil koymuor madarayı nasıl yenebilceğini düşünüyor bukadar akılsızmısınız daha öncede belittiği gibi bu sene narutonun son sezonu daha madarayı nasıl yenebilceğini bile bulamadım die bir mesaj yazmıstı hiçmi aklınız calısmıor adam 4 hafta düşüncek sizin gibi işsiz değil anlıormusunuz ?

Tepkini daha doğru bir şekilde dile getirebilirdin.İzleyici kitlesi tabiki de tepki gösterecek.Sen buna katılmayabilirsin fakat saygı göstermelisin..Hem her ne kadar Kishimoto açıklasada, en azından aklında bir kabataslak bir fikir vardır, olmalı.Filler'lar sadece zaman kazandırmak için değil, daha fazla para için de yapılır.Ne kadar çok bölüm=o kadar çok para.TV Tokyo'nun işine geliyor.Üstelik Naruto filler'ları artık sıkmaya başladı çoğu kişiyi.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Serinin yarısı zaten filler dolu daha 25 bölüm filan oldu biteli ki bu 25 bölümde flashback den geçilmiyor tekrar filler mi başlıcak üstüne... Şimdiye kadar madarayı nasıl yok edeceğini düşünmemiş şimdide nasıl kağıda dökeceğini düşünüyor.. Eğer madem bu sene içersinde bitecek izleyici olarak filler'sız flashbacksiz bölüm beklemek adam gibi naruto izlemek hakkımız..  Asıl akılsızlık diğer izleyişilerin görüşleini hiçe sayıp böyle saygısızca yorum yazmaktır... 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Abi tükürürüm bn böyle manganın animenin içine. En sevdiğim anime diyordum sonunda Naruto hokage olacak Sasuke'de ne güzel hokage olmak istiyor diye kendimi avutuyordum ama yok böyle bir şey 622. manga beni yıktı yani bütün psikolojimi bozdu. bu nedir mk nasıl olur yaa olmaz  Sasuke ile Naruto eğer ölürse eğer onlara bir şey olursa Naruto serisi en nefret ettiğim seri olur :'(((((((((((((((((((((((

post-16339-0-55224900-1390397587_thumb.j

Düzenlenme: Leffwn tarafından
Spoiler
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.