Jump to content

SAO: Hırs ve Acı (Tamamlandı!)


Kaxell

Önerilen İletiler

  • 3 ay sonra...
  • Yanıtlar 94
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

BÖLÜMLER İÇİN http://kaxellsfanfiction.blogspot.com   Ya da Tamamlanmış PDF versiyonu   https://drive.google.com/file/d/0B2a7i75FpsaVbkxTRHpTcGxFclk/view?usp=sharing         Devamı (Düzenlen

Bölüm 2 & Bölüm 3 eklenmiştir.  :)

SON SÖZ    Yazdığım ilk Fan Fiction, bu foruma girmemi ve kalmamı sağlayan ilk göz ağrım sonunda tamamlandı. Tahmin ettiğimden daha güzel bir sonu oldu. Ve de tam içime sinen bir son oldu. (Yazarken a

Uzun süredir bakmayınca linklerin kırıldığını fark etmemişim. Şimdilik ilk iki bölümü BURAYA ("Download this file" denen yere tıklayın. Resimde gördüğünüz karakterleri boşluğa girin. ) tıklayarak indirebilirsiniz. Yakın zamanda konuyu düzenlenecek. Bir de, yılbaşına özel küçük bir sürpriz var.  2. hikayeyi başka bir yere bağlamaya karar verdim. B) 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

+18 derken emmeli mi beyler?

 

bazı bölümlerde küçük atraksiyonlar oluyor onlar. Bir de belki bu işte yazanlar ufaktan pssikolojini etkileyebilir. Abarttım biraz gerçi.

Ben bile daha güzel açıklayamazdım. :D  

 

 

Konuyu yeniledim. Blog sayfası açtım. Azıcık bunlarla uğraşıcam, hem de html öğreniyorum. (Öğrenmeye çalışıyor.)

 

Öyle işte ya, bir tane daha blog açıcam, çeviriler ile ilgili. Açıklamaları ilk iletiye yazdım. Birkaç hafta aktif olurum (finaller iz koming) bana ulaşmak isterseniz mesaj atabilirsiniz.   

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

bu hikayenin sonu hiç iyi bitmemişti(yakea intihar etti falan)ancak bence bu trajik son değiştirilmeli mesela bilgisayarımızdaki silinmiş veriler kurtarılabilir bunu bu hikayeye de uyarlayabiliriz  mesela yakea sanal dünya konusunda uzman ki bu denli bir eğitim yüksek bir bilgisayar bilgisini de beraberinde getirir şöyle bir fikir geldi şimdiden aklıma ama elbette yazar olan sensin SAO faciasının üzerinden 2 yıl geçmiştir ancak SAO hakkındaki gizemli gerçekler hala aydınlatılamamıştır yeni bir soruşturma birimi kurulur ve birimin başında oyunda hapis kalmış olan yakea vardır kayaba akihikonun yok ettiği disklerdeki veriler kurtarılamamıştır ancak yakea özel bir algorithma tasarlayarak tüm verileri kurtarmışdır ve verileri incelerken ilk aşkını bulmuştur(bileklikteki kadın karakter) daha fazla da zenginleştirilebilir.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bu hikayenin sonu hiç iyi bitmemişti(yakea intihar etti falan)ancak bence bu trajik son değiştirilmeli mesela bilgisayarımızdaki silinmiş veriler kurtarılabilir bunu bu hikayeye de uyarlayabiliriz mesela yakea sanal dünya konusunda uzman ki bu denli bir eğitim yüksek bir bilgisayar bilgisini de beraberinde getirir şöyle bir fikir geldi şimdiden aklıma ama elbette yazar olan sensin SAO faciasının üzerinden 2 yıl geçmiştir ancak SAO hakkındaki gizemli gerçekler hala aydınlatılamamıştır yeni bir soruşturma birimi kurulur ve birimin başında oyunda hapis kalmış olan yakea vardır kayaba akihikonun yok ettiği disklerdeki veriler kurtarılamamıştır ancak yakea özel bir algorithma tasarlayarak tüm verileri kurtarmışdır ve verileri incelerken ilk aşkını bulmuştur(bileklikteki kadın karakter) daha fazla da zenginleştirilebilir.

Bu son niyeyse çok hosuma gitmişti. :) Ozellikle yakeayı hakettiği geleceğe sahip olmaması, ve ne kadar çabalasa da istediğine kavusamamasını istedim. Cunku bu kotu durumlarda yaninda her zaman ona destek olacak bir kiz vardı, ve eninde sonunda sorunlarla başa cikmasinda yardimci oluyordu.

Hikayeyi birinci kitabi bitirdikten sonra SAO'dan mumkun oldugunca uzaklastirmak istedim. Bu yuzden ikinci oyun bambaskaydi, ve Kirito/Asuna cifti sadece okulda gozukuyordu. (bu kısımları yazmadim ama aklimdaydi.)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

**Güncelleme

Kirito X Yakea bölümünün ilk kısmını koydum. Oh içimin yağları eridi şunu yazınca, yalnız ana hikayeye hala nasıl bağlayacağımı bilmiyorum. Araya bir yere sokarım herhalde.

Chelsea'yi yazmayı -şimdilik- bıraktım. Aklıma konu gelmiyor, gelsin devam ettiririm.  

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.