Jump to content

Raqiya


Önerilen İletiler

  • 10 ay sonra...
  • Yanıtlar 32
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Yazar: Yajima Masao   Çizer: Boichi   Tür: Aksiyon, Fantastik, Drama, Ecchi, Doğaüstü, Gizem, Seinen   Cilt sayısı: 5   Yayım Tarihi: 30 Kasım 2007   Konu:  20. yüzyılın sonlarına doğru bir

19. bölüm gelmiştir.   http://ccatsonmars.blogspot.com.tr/

Son ses şarkı dinliyorsan, blog amacına bir nebze olsun ulaşmış demektir. :) Seriyi tavsiye ederim, iyi dileklerin için de teşekkürler. :)

Bu seriyi manga-tr'de aylar önce okumuştum, öncelikle bir kez daha teşekkür edeyim, çeviriniz gerçekten çok iyiydi ve yaptığınız bilgi dolu açıklamalar da bir o kadar okurken işimize yaradı, tekrardan eline sağlık :cute-milk-bottle-emoticon:

Seriye gelince çizimleri çok acayip bir şeydi bayagi kendine çekiyordu, konu da başlarda heyecan vericiydi fakat daha sonra işin içine dini gruplar girdi başta anlamamistim ama zaten Hristiyan mezheplerinin kendi aralarında alıp veremedigiyle ilgiliymis konu :haha-milk-bottle-emoticon:

 

Ben daha çok olağanüstü tipik aksiyon sanmıştım :D Yalnız böyle dedim diye okuycak olan kesinlikle vazgecmesin bunun bile kendi içinde ayrı bir heyecan ve çekiciliği var :panda-08:

 

Yalnız finali çok banel değil miydi ? Ne bileyim baş karakter kız pek işe yaramadı sanki, İsa'nın ise bilincaltinda miydi neydi bir şeyini uyandıracak İsa olmasi falan bilemedim :1f60f: 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.