Jump to content

Hem Uzaylı, Hem Reyting Avcısı


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Misafir Leffwn

Space Dandy yine yükselişte.

 

eFDZblJ.jpg

 

Space Dandy her yeni haftasında reytinglerini yükselttiği gibi, diğer serilerle arasındaki farkı da açmaya çalışıyor. Toonami listesinde Bleach’ten sonra 1.4 milyon barajını geçmeyi başaran anime serisi, Bleach’in filler rekorunu neredeyse yakaladı. Bu gidişle anime reyting rekorunu kırabilecek mi?

 

jhD3R.png

 

scR5.jpg

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Space Dandy çok güzel bir seri ve hakediyor ayrıca toonami dünyada doğru rakam veren tek adres herkesi öyle korsan izliyor sanıp biten seriler izlenmeyecek diye bişey yok bleach ve diğer tüm animeler yabancı tv kanallarında ve ücretli lisanslı internet sitelerinde deli gibi yayınlanıyor onları sayıyolar listenin hepsi de güzel seriler

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bölümler birbirinden bağımsız görünse de her bölümde az biraz değinilerek şekillendirilen bir ana konusu var. Bana göre ilerleyen bölümlerde doğrudan ana konuya gelip Dandy'nin geçmişine falan değinildiğinde çok daha farklı noktalara gelecektir. Yakın zamanda da 1.6 milyonu görüp reyting rekorunu kıracağını düşünüyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bitmiş diye yayınlamayacaklar diye bir şey yok ki. Nasıl bizde cartoon networkte, animezde hala aynı bölümler, çizgi filmler oynuyorsa onlarda da öyle. Eski bölümleri, daha önce izlediğiniz şeyler tvde her denk geldiğinde izleyeniniz yok mu sanki? 

Çeviri için teşekkürler çeviriniz çok hoşuma gidiyor 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.