Tm-Star 3 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 iyi eglenceler arkadaşlar. forumlara yabancı değilim. uzun süre bollywood la ilgilenmiştim. Gecte olsa anime dünyasına da adım attım. Death note ve Naruto ilk animelerim oldu.Başka başka animeler seyretmek için sabırsızlanıyorum. Herkese keyifli günler... ;) ;) ;) Link to post Share on other sites More sharing options...
Skadi 475 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Hoşgeldin.. Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted January 24, 2014 Forum Admin Share Posted January 24, 2014 hoş geldin ^_^ keyifli forumlar ;) hahahaa bir Bollywood fanı daha Emelll çınlasın kulakların :P bir isim yaş anime ile tanışma macerası alsaydık ufaktan ufaktan :ph34r: Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 hoş geldin ^_^ keyifli forumlar ;) hahahaa bir Bollywood fanı daha Emelll çınlasın kulakların :P bir isim yaş anime ile tanışma macerası alsaydık ufaktan ufaktan :ph34r:Belki vermek istemiyordur isim zorlamayalım Hoşgeldin Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted January 24, 2014 Forum Admin Share Posted January 24, 2014 Belki vermek istemiyordur isim zorlamayalım niye :mellow: Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 niye :mellow: Mantıken istese zaten kendi oraya yazardı zorlamayalım bence Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted January 24, 2014 Forum Admin Share Posted January 24, 2014 Mantıken istese zaten kendi oraya yazardı zorlamayalım bence niye :mellow: Link to post Share on other sites More sharing options...
Tm-Star 3 Posted January 24, 2014 Author Share Posted January 24, 2014 hm 25 yaşında bir bankacıyım kücükken tv de yayınlanan animeleri saymazsak ilk Death Note' u seyretmiştim üni deyken. şimdi askerdeyim sarıkamışta... burda bi arkadaşm var Japon dili okumuş. Animelerden ayrıntılı olarak o bahsetti bana.Naruto One Piece ve Bleach tn bahsetti. Ben narutoyu sectim.Büyük bir azimle askerde oldugum halde Shippuuden in son arklarına kadar gelmeyi başardım yakında güncele yetişicem :) Mileydi 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Mileydi 1716 Posted January 24, 2014 Forum Admin Share Posted January 24, 2014 hm 25 yaşında bir bankacıyım kücükken tv de yayınlanan animeleri saymazsak ilk Death Note' u seyretmiştim üni deyken. şimdi askerdeyim sarıkamışta... burda bi arkadaşm var Japon dili okumuş. Animelerden ayrıntılı olarak o bahsetti bana.Naruto One Piece ve Bleach tn bahsetti. Ben narutoyu sectim.Büyük bir azimle askerde oldugum halde Shippuuden in son arklarına kadar gelmeyi başardım yakında güncele yetişicem :)anime sevgisi engel tanımıyor :D ama naruto :ph34r: neyse tekrar hoş geldin ^_^ps.Eren bazen ısrar etmek gerekir :P Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2717 Posted January 24, 2014 Forum Admin Share Posted January 24, 2014 hoş geldin ^_^ keyifli forumlar ;) hahahaa bir Bollywood fanı daha Emelll çınlasın kulakların :P bir isim yaş anime ile tanışma macerası alsaydık ufaktan ufaktan :ph34r: Bollywood hayranı değilim ki Zeynep san :) İzlediğim tek Bollywood filmi Slumdugg Milionere (böle mi yazılıodu :ph34r: ) Hoş geldin :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts