Jump to content

Namaste !..

Tm-Star

Recommended Posts

iyi eglenceler arkadaşlar. forumlara yabancı değilim. uzun süre bollywood la ilgilenmiştim.  

Gecte olsa anime dünyasına da adım attım. Death note ve Naruto ilk animelerim oldu.

Başka başka animeler seyretmek için sabırsızlanıyorum. Herkese keyifli günler... 

;) ;)  ;)

• Replies 27
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

hm 25 yaşında bir bankacıyım kücükken tv de yayınlanan animeleri saymazsak ilk Death Note' u seyretmiştim üni deyken.  şimdi askerdeyim sarıkamışta... burda bi arkadaşm var Japon dili okumuş. Animeler

Hoş bulduk bu arada söylemeyi unutmuşum 3 gün sonra terhis oluyorum : )

Hoş geldiniz. Müessesemiz adına keyifli forumlar dileriz.

hoş geldin  ^_^  keyifli forumlar ;) hahahaa bir Bollywood fanı daha Emelll çınlasın kulakların :P bir isim yaş anime ile tanışma macerası alsaydık ufaktan ufaktan :ph34r:

Belki vermek istemiyordur isim zorlamayalım 

Hoşgeldin

hm 25 yaşında bir bankacıyım kücükken tv de yayınlanan animeleri saymazsak ilk Death Note' u seyretmiştim üni deyken. 

şimdi askerdeyim sarıkamışta... burda bi arkadaşm var Japon dili okumuş. Animelerden ayrıntılı olarak o bahsetti bana.

Naruto One Piece ve Bleach tn bahsetti. 

Ben narutoyu sectim.

Büyük bir azimle askerde oldugum halde Shippuuden in son arklarına kadar gelmeyi başardım yakında güncele yetişicem :)

• Forum Admin

hm 25 yaşında bir bankacıyım kücükken tv de yayınlanan animeleri saymazsak ilk Death Note' u seyretmiştim üni deyken. 

şimdi askerdeyim sarıkamışta... burda bi arkadaşm var Japon dili okumuş. Animelerden ayrıntılı olarak o bahsetti bana.

Naruto One Piece ve Bleach tn bahsetti. 

Ben narutoyu sectim.

Büyük bir azimle askerde oldugum halde Shippuuden in son arklarına kadar gelmeyi başardım yakında güncele yetişicem :)

anime sevgisi engel tanımıyor :D ama naruto :ph34r: neyse tekrar hoş geldin ^_^

ps.Eren bazen ısrar etmek gerekir :P

• Forum Admin

hoş geldin  ^_^  keyifli forumlar ;) hahahaa bir Bollywood fanı daha Emelll çınlasın kulakların :P bir isim yaş anime ile tanışma macerası alsaydık ufaktan ufaktan :ph34r:

Bollywood hayranı değilim ki Zeynep san :) İzlediğim tek Bollywood filmi Slumdugg Milionere (böle mi yazılıodu  :ph34r: )

Hoş geldin :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.