Barış D. Baryshx 1762 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Karakter Özellikleri İsim: Hisoka (Sihirbaz Hisoka) Cinsiyet: Erkek Doğum Günü: 6 Haziran Yaş: 28 Boy: 187 cm Ağırlık: 91 kg Saç Rengi: Kırmızı Göz Rengi: Mavi (1999) , Sarı (2011) Kan Grubu: B İş: Avcılık, Phantom Troupe Japon Ses: Hiroki Takahashi (1999), Daisuke Namikawa (2011) NEN NEN Tipi: Dönüştürücü Yetenekler: Bungee Gum Texture Surprise TanıtımHisoka, Yeryüzünde Gerçek Orgazmın arayışına çıkmış, tatmin olmaz bir avcıdır. Her zaman yendiği rakipleri ardından, tekrar bir tatminsizliğe düşer ve daha da güçlü rakipler arar durur.Zalim ve hilekar mücadele yeteneği Notorious, Hisoka'nın ölümcül olduğunu kanıtlamıştır.Onun aldatıcılıkları ve hesaplamaları, bir çok zorlu rakibinin bir sonraki hamlesini tahmin etmesini sağlar. Bu da pek çok savaşı onun kazanmasına yol açmıştır.O birincil silah olarak Shu ile çalışan poker kartları kullanır, onları kolaylıkla ve ölümcül doğruluk ile rakiplerine atar.Ayrıca, Gon'un potansiyeli ilgisini çekmiştir, Usta ve güçlü bir düşman haline geleceğine dair bir görüşe sahip olmuştur.Hisoka, hep güçlü bir rakibe arayışındadır, gelecekteki bir rakibi haline gelmesi için gelişiminde yardım eder Gon'a, ya da en azından erkenden bu güçsüz haliyle Gon'u yenme isteğinde değildirGif Resimler Hisoka'nın Sesinden Şarkısı ;)Hisoka 1'nci Tanıtım Müziği ;)Hisoka 2'nci Tanıtım Müziği ;)Hisoka Orgazm Sahneleri ;)Hisoka AMW ;)Hisoka Seiyuu "Daisuke Namikawa"KurucuBarış D. BaryshxÜyelerBarış D. Baryshx아는 페리 어Usui-Chan :3Cold DewilHazādoAKPINARPaprikaBarbarosOrucPyskhezoro3Hisoka The Magiciannew worldSeeUAmygirl alexandraxv11, 4yBa40K_Nap and aabcurdxeree 3 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
하나님 39 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 eklersen sevinirim paylaşım yaparım :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Lethal 174 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Uppps benim adamım burdaymııış ya :)Gon'a karşı olan hareketlerini ne kadar beğenmesemde çook cool ya :D Benide eklermisin :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil 722 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Üye olmak istiyore :D Sonunda kötü bir karakterin FC'si :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Ekleyin benide ama benim nickim Hisokanın Pembe ile kırmızı arasında kalan renkteki saçı olsun Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AKPINAR 2 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 nihahahah benide ekle :D bi resimde benden :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted February 25, 2014 Author Share Posted February 25, 2014 nihahahah benide ekle :D bi resimde benden :D Bu resmi gif olarak eklemiştim zaten, spoiler'da var ve ekledim sizi Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 bunu giflere ekliyelim :'( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Paprika 220 Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Aha yeni gördüm eren pisliği sayesinde ^^Neyse bir işe yaradın eren :DEklesenize beni de öldüm burada giflere bakarken öldüm :hell-yes-onion-head-emoticon: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
AdminSlayer 389 Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Hisoka'nın aslında üniversite yıllarında bulaşığına batak oynarken kartlarda ustalaştığını biliyor muydunuz? Beni de ekle :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts