Prauin 10 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Evet efendim, gerek geleneklerimizden gelen, gerek kendi keşfiniz olan, gerekse televizyondan gördüğünüz ve beğendiğiniz yiyecek kombinasyonları nelerdir ? En büyük sırlarımdan biriyle başlamak istiyorum Eti Kakaolu + Ayran. Sonrasında Doctor Who'dan kaptığım Fishfingers + Custard (ki Türkiye'de benim gibi fakirler için pudding de olur). Ardından son olarak Malibu + Süt. Buyrun sizinkileri de duyalım. Ama ne olur Rakı + Balık gibi çok çok çok bayağı şeyler yazmayın. KomşununOğlu 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
0nLin3 390 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Evet efendim, gerek geleneklerimizden gelen, gerek kendi keşfiniz olan, gerekse televizyondan gördüğünüz ve beğendiğiniz yiyecek kombinasyonları nelerdir ? En büyük sırlarımdan biriyle başlamak istiyorum Eti Kakaolu + Ayran. Sonrasında Doctor Who'dan kaptığım Fishfingers + Custard (ki Türkiye'de benim gibi fakirler için pudding de olur). Ardından son olarak Malibu + Süt. Buyrun sizinkileri de duyalım. Ama ne olur Rakı + Balık gibi çok çok çok bayağı şeyler yazmayın.Seni anlıyorum. Çok iyi anlıyorum. Popkek-Ayran kombosunun tadını çıkartırken aldığım bakışları hala unutmam :DBir başka favorim ise Pilav-Limon dur. Midye gibi oluyor desem de, kimse inanmıyor :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
fuyu 187 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 mantıyı tamamen sade yerim salçalı suda bile pişmemiş olacak yanında da su alıştım artık yoğurtsuz mantı mı yenir demelere :Dyemeklerin yanında kefir içince de garip garip bakmalara da alıştım :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
하나님 39 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 balık ayran yoğurt dan vazgeçemem yemek yemeğe gittiğim yerlerde bu siparişi verince genelde farklı gözlerle izleniyorum :happy-onion-head-emoticon: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Aisaka-san 2 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Karamelli şeker + eti burçak :hell-yes-onion-head-emoticon: ayran + baklava :hell-yes-onion-head-emoticon: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
KomşununOğlu 134 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 İlgimi çeken bir başka forum konusu daha! :D Türk kahvesi + çikolata ile güne başlamışsam şayet, Muz+çikolatayla kuşluk vaktimi değerlendiririm :D ( bele iyice olmus muzun üstüne benmari usulü fıstıklı çikolata gezdirmek ayrı bir lüks tabi :P) Ondan sonra elma + limon (elmayı soyup üstüne limon sıkmak suretiyle) yemek anlam veremediğim duygularımı dizginlemek için farklı bir yöntemdir de :D Güne bu enerjiyle başlamış genç yerinde durur mu? durmazzz :P Gider öğle yemeği için kendine patates cipsi alır çay demler biraz peynirle birlikte afiyetle yer :P Gözü dönmüş S.D (18) evde; peki, halley, gofret ve cuma çıkışı hayrına dağıtılan hobileri bulursa onlardan pramit (beynine kan gidiyorsa eyfel kulesi bile) yaparhobileri de üstüne rendeler rivayetlere göre kendinden geçip çikolata sosu ya da vanilyalı krem şantiyle de son rötuşlarını yapabilirmiş.. Tüm bunların ardından büyük bir suçluluk duygusuyla akşam yemeğinde salata yer.. NOT: Balık ayran yoğurt diyen arkadaş yalnız değilsin bunun lezzetini sadece gizli bir grup biliyor.. :D crank689, AndaAtsushi and 하나님 2 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Fluart 101 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Ekmek arası üzüm + mandalina. :hell-yes-onion-head-emoticon: °•°NekoAiri°•° 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2717 Posted January 25, 2014 Forum Admin Share Posted January 25, 2014 Güzel konu :D :D Sandviç ekmeğinin içine çilek reçeli sürüp üstüne turşu dizen kuzenim kadar olmasam da ilginç kombinasyonlarım vardır :D Haşlanmış mısır+ tereyağı+ limon+ tuz: Bana herkesin yaptığı bir şeymiş gibi geliyordu ama garipseniyorum bunu yiyince :D Geçen hafta ev yapımı havuç cezeryesinin üstüne sakızlı muhallebi çok güzel gidiyormuş onu denedim mesela :D Çiğ taze sarımsakla bulgur pilavı ohh la la oluyor mesela deneyin :D Simit+ Ranch sos... Yummy :D Ha bi de hazır sıcak çikolatayı soğuk deneyin :D Daha lezzetli :D Her şeyi ama her şeyi geçtim görenlerin çocuk musun sen diyip yemeye bayıldığım kombinasyon: cici bebe+ süt :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
fuyu 187 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Güzel konu :D :D Sandviç ekmeğinin içine çilek reçeli sürüp üstüne turşu dizen kuzenim kadar olmasam da ilginç kombinasyonlarım vardır :D Haşlanmış mısır+ tereyağı+ limon+ tuz: Bana herkesin yaptığı bir şeymiş gibi geliyordu ama garipseniyorum bunu yiyince :D Geçen hafta ev yapımı havuç cezeryesinin üstüne sakızlı muhallebi çok güzel gidiyormuş onu denedim mesela :D Çiğ taze sarımsakla bulgur pilavı ohh la la oluyor mesela deneyin :D Simit+ Ranch sos... Yummy :D Ha bi de hazır sıcak çikolatayı soğuk deneyin :D Daha lezzetli :D Her şeyi ama her şeyi geçtim görenlerin çocuk musun sen diyip yemeye bayıldığım kombinasyon: cici bebe+ süt :Dbirde cicibebe yi yurtta yiyince garipsenmek daha bi farklı oluyor :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2717 Posted January 25, 2014 Forum Admin Share Posted January 25, 2014 birde cicibebe yi yurtta yiyince garipsenmek daha bi farklı oluyor :D Kilo aldırıyor ama yaa :( Ek olarak babamın çok enteresan kombinasyonları vardır :D Öyle ki içine ne koyduğunu kestiremediğim için çok örneğini veremeyecem :D Ama geçen gün patatesi soyup doğrayıp haşlayıp suyunun üzerine yumurta kırarak domatessiz menemen yaptığını iddia etmişti :D fuyu 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts