Jump to content

Neko Kızlar!!! :)

Amygirl

Recommended Posts

• Forum Admin

243159.jpg

Gözü bandajlı karakterler, anime cadıları gidi derlemelerime yeni bir derleme eklemek istedim :) Konu başlığından anladığınız üzere konumuz bazılarına çok sevimli bazılarına çok itici gelen Neko kızlar :)

Neko Japonca'da "kedi" demek :) bilmeyenlerimiz için söyleyeyim :) Neko kızlar ise anime ve mangalardaki kediler gibi kuyruğu kulakları olan tavırları kedi yavrusu gibi olan hatta kediye dönüşebilen kızlardır...

Neko kızlar hakkında kişisel fikrime gelince bence tatlılıkla alakaları yok fenaaa iticiler... Ha belki kız olduğum için olabilir... Yok ki şöyle aslan yelesi koydukları bir kaç erkek karakter :D Belki hoşumuza giderdi :D

Her neyse bildiğim neko kızları sayıyorum :

1) Neko kızların kralı başta kendisini sesinden ötürü erkek sandığımız Yoruichi san :)

479ead17-d81e-11df-8228-a8bfc396a36f.png

2) K Project teki Neko :)

tumblr_static_tumblr_ma2f3fypep1qzvtljo1

3) Fairy Tail den Millianna

Milianna_prof_prop.png

4) Gintama dan catherine :D

477894-gintama___230_._07.34___00.31.38_

5) Utawarerumono daki Eruru ve Ururu kardeşler ve bir kadın adını hatırlamadım

utawarerumono016.jpg

utawarerumono043.jpg

6) xxxHolic teki kedi kız

x9.jpg

7) Son olarak da kedi kız olmasa da kedi kız gibi davranan Angel Beats teki Yui :D

Yui-angel-beats-yui-16988484-1280-720.jp

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

O ilk resmi görünce heyecandan bankai açacaktım neredeyse. Sonra Gintama'daki Neko'yu görünce kılıcı çöpe attım...

Gözü bandajlı karakterler, anime cadıları gidi derlemelerime yeni bir derleme eklemek istedim :) Konu başlığından anladığınız üzere konumuz bazılarına çok sevimli bazılarına çok itici gelen Neko kızla

Kraliçe catherine olmalıydı.  :hate-onion-head-emoticon:

• Forum Admin

Hanegawa'yı unutmuşsun :D (Bakemonogatari Serileri)

Resmi ile birlikte ekleyebilirsiniz siz de :) O serileri izlemedim... Siz de kendi bildiklerinizi yazın :) Bi de resim olursa hoş olur :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.