Forum Admin Amygirl 2717 Posted January 27, 2014 Forum Admin Share Posted January 27, 2014 Gözü bandajlı karakterler, anime cadıları gidi derlemelerime yeni bir derleme eklemek istedim :) Konu başlığından anladığınız üzere konumuz bazılarına çok sevimli bazılarına çok itici gelen Neko kızlar :) Neko Japonca'da "kedi" demek :) bilmeyenlerimiz için söyleyeyim :) Neko kızlar ise anime ve mangalardaki kediler gibi kuyruğu kulakları olan tavırları kedi yavrusu gibi olan hatta kediye dönüşebilen kızlardır... Neko kızlar hakkında kişisel fikrime gelince bence tatlılıkla alakaları yok fenaaa iticiler... Ha belki kız olduğum için olabilir... Yok ki şöyle aslan yelesi koydukları bir kaç erkek karakter :D Belki hoşumuza giderdi :D Her neyse bildiğim neko kızları sayıyorum : 1) Neko kızların kralı başta kendisini sesinden ötürü erkek sandığımız Yoruichi san :) 2) K Project teki Neko :) 3) Fairy Tail den Millianna 4) Gintama dan catherine :D 5) Utawarerumono daki Eruru ve Ururu kardeşler ve bir kadın adını hatırlamadım 6) xxxHolic teki kedi kız 7) Son olarak da kedi kız olmasa da kedi kız gibi davranan Angel Beats teki Yui :D MelodyArLu, Nanilyas, quincy and 1 other 4 Link to post Share on other sites More sharing options...
Hatsune Miku 110 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Hanegawa'yı unutmuşsun :D (Bakemonogatari Serileri) Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2717 Posted January 27, 2014 Author Forum Admin Share Posted January 27, 2014 Hanegawa'yı unutmuşsun :D (Bakemonogatari Serileri) Resmi ile birlikte ekleyebilirsiniz siz de :) O serileri izlemedim... Siz de kendi bildiklerinizi yazın :) Bi de resim olursa hoş olur :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Leffwn Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Kraliçe catherine olmalıydı. :hate-onion-head-emoticon: Amygirl, Songena and Cold Dewil 3 Link to post Share on other sites More sharing options...
Felix 30 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Admin kalpten vurmasını biliyor. Cepten girmeseydim eklerdim bende :( Link to post Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil 722 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 HxH da ki Neferpitou unutmayalım :D AdminSlayer 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
fuyu 187 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 log horizon--nazuna aklıma bitek bu karakter geldi :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Hatsune Miku 110 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Hanekawa'nın evrimleşmeden önceki hali: Hanekawa'nın evrimleştikten sonraki hali: Yea :D Link to post Share on other sites More sharing options...
하나님 39 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 lsentinusl 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
quincy 663 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Ah Yoruichi-san ah... Neko kızlarının Kraliçesi.... Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts