Monkey D. Luffy 9 Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 :P :P :P :P beyler bakın sasukeyle ıtachıyı karsılastırcam burda :P :P :P :P :P evet sımdı sasukenın gozlerını aldı dıyelım ıtachı sonra cıkardıklarını verse sasukeye ıkısıde tamamlanmış birer şarıngana sayıp olurlar ve bırının kor olmasına gerek kalmaz bu işteki bu acıgı cozemedım dusunun ıkı kardessınız bırınız aldınız gozu gozu takmak ıcın kendınızınkını cıkardınız cıkardıklarınızıda kardesınıze versenız sorun cozulur bu olaya nerden kafa yordum dersenız madara(herkımse daha bellı deıl) goz takma cıkarma olayını baslatınca kafama yattı :o :o :o ve soka gırdım :P :P :P bole bır acıkvar ve yorumlarınızı beklıyorum Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
manyak şeker 4 Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Bence gözü takıp çıkartma değil olay. :P Bence gözü diğerinin üstüne takıyor. :P O nasıl dersen şöyle olabilir. Çıkan gözü çakramsı bir hale getirip takıcağın kişinin gözünün üstüne yerleştiriyor. O gözü çıkarıp takmayı ilk Danzou'da -adam koleksiyon yapmış- daha sonra Madara'da gördüm. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
byturk 2 Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Bence o gözü çıkardıktan sonra yiyor :'( ve böylece o gözün gücünü elde ediyor. Tamam tamam iğrencim kabul ediyorum.Böegh :P Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Monkey D. Luffy 9 Posted July 10, 2011 Author Share Posted July 10, 2011 bence 2 kişide kor olmadan yada olmeden takıla bılır :D bunlar bosunu oldu ve bosuna kor oldu saf bunlar saf :D :D 8) 8) 8) 8) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
manyak şeker 4 Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 bence 2 kişide kor olmadan yada olmeden takıla bılır :) bunlar bosunu oldu ve bosuna kor oldu saf bunlar saf :D :D 8) 8) 8) 8)O nasıl olacak? Kopyala-yapıştır şeklinde mi? :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Monkey D. Luffy 9 Posted July 12, 2011 Author Share Posted July 12, 2011 yukarda anlattım okumadınmı :D bak sasuke aldı ıtachınınkını taktı kendınınkını cıkardı ıtachıye verdı ve bu ıs burda bıttı :) :) 8) 8) 8) 8) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
MJ_Erhan 0 Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Dediğin yanlış bence 2 ms birleşince ems oluşuyor gayet açık bir şey bu göz değişikliği ile bi alakası yok Anlaman için örneklendireyim Şöyle düşün sende yarısı çürük bir elma var aynı şekilde arkadaşında yarısı çürük bi elma ama size bir bütün elma gerekiyor...arkadaşının elmasını alıp taze kısmını senin elmanın taze kısmını birleştirip bütün bir elmaya dönüştürüyorsun Senin dediğinse arkadaşının yarı-çürük elmasını alıyorsun kendi yarı-çürük elmanı da arkadaşına veriyorsun Sonuç ise değişmiyor yani bir tane sağlam elma çıkmıyor....... Tamam elma-ms uzak kavramlar ama örneklendirme olarak düşün ;) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Monkey D. Luffy 9 Posted July 14, 2011 Author Share Posted July 14, 2011 Dediğin yanlış bence 2 ms birleşince ems oluşuyor gayet açık bir şey bu göz değişikliği ile bi alakası yokAnlaman için örneklendireyimŞöyle düşün sende yarısı çürük bir elma var aynı şekilde arkadaşında yarısı çürük bi elma ama size bir bütün elma gerekiyor...arkadaşının elmasını alıp taze kısmını senin elmanın taze kısmını birleştirip bütün bir elmaya dönüştürüyorsunSenin dediğinse arkadaşının yarı-çürük elmasını alıyorsun kendi yarı-çürük elmanı da arkadaşına veriyorsun Sonuç ise değişmiyor yani bir tane sağlam elma çıkmıyor.......Tamam elma-ms uzak kavramlar ama örneklendirme olarak düşün :P sen ogretmenmısın walla senden ıı ogretmen olur konuya son nokta aslında tartısma olsun dıe yazdım Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
NexSuS 0 Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 bula bula bunamı dıkkat cektın sen gunde kac narutoda acıkalr arıyorsun :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts