Jump to content

Tamamen amatörce olan çizimlerim ♥

ayanatsume

Recommended Posts

Öncelikle bu resimlerle göz zevkinizi bozduğum için gomennasai  :beg-onion-head-emoticon:
Zaten çok bişey yok o yüzden dayanırsınız heralde :D

1.Anotherden Misaki Mei pek benzemedi ama :D

KD2dvO.jpg

2.Tsubasa reservoir den Sakura bu da :D

wOALg4.jpg

3-Öylesine kafamdan çizdiklerim bunlarda :D 

wv5pMA.jpg

xJAl05.jpg

4-Buda gorjuss adında karakter gibi bişey ben bulmadım internetten gördüm :D

xYkO2E.jpg

5-Veee Naruto ♥

K4rGYp.jpg

6-En sevdiğim çalışmam Kakashi ♥ Bence en güzeli bu, neden derseniz çünkü yapımında kalem ve kağıdın yanında bir de sevgi var  :wub: 

ea31jB.jpg

Resimlerime bakan herkese çok teşekkürler :D Anime resimlerini sadece sevdiğim için çiziyorum o yüzden amatörler. Kendimi geliştireyim, mangaka olayım gibi hedeflerim yok ki zaten olamam :D Baktım herkes atıyor resimlerini bende kıskandım attım.  :evil-smile-onion-head-emoticon:  Tekrar arigatou-gozaimasu minna-san ! :D

• Replies 22
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Öncelikle bu resimlerle göz zevkinizi bozduğum için gomennasai  :beg-onion-head-emoticon: Zaten çok bişey yok o yüzden dayanırsınız heralde :D 1.Anotherden Misaki Mei pek benzemedi ama :D   2

gorjuss karakterini görmedimherhalde yada gördümde tanıyamadım ama diğerleri nin her türlü gideri var :D

Eheheh sadece şunun için bile beğenebilirim. :D Hmm saçları güzel yapıyosun aslında he. :P Kakashi'yi ben de sevdim ya. :D Ellerine sağlık özgüveninin gıdısından öpüyorum. :D

6-En sevdiğim çalışmam Kakashi ♥ Bence en güzeli bu, neden derseniz çünkü yapımında kalem ve kağıdın yanında bir de sevgi var  :wub: 

Eheheh sadece şunun için bile beğenebilirim. :D Hmm saçları güzel yapıyosun aslında he. :P Kakashi'yi ben de sevdim ya. :D Ellerine sağlık özgüveninin gıdısından öpüyorum. :D

Çizimlerin güzel olmuş eline sağlık. Birde Kakashi'ye küpe yapmışsın ilginç olmuş  :embarrassed1-onion-head-emotico. Mei'nin zaten kapalı bir havası var zashiki warashi gibi bir karakter misaki_mei_chibi.png. Devamını çizmeni bekliyorum çizmeye devam edersen güzel bir şeyler çıkabilir.

• Forum Admin

çok hoş olmuşlar bence emeğine sağlık ^_^ üzerinde çalışmaya devam edersen çizimlerinin daha da güzelleşeceğini düşünüyorum -_- ahhh ahhhh biri bana beynim ile ellerim arasındaki bağlantıyı nasıl kuracağımı öğretse belki ben de çizerdim böyle <_< yok yaa çizemezdim yine :P 4 numara çok sevimli :rolleyes:

gorjuss karakterini görmedimherhalde yada gördümde tanıyamadım ama diğerleri nin her türlü gideri var :D

Tanıyamaman normal çünkü ben biraz değiştirdim kafasındaki çiçekler falan hep benim fantezim ♥ :D Çok teşekkür ederim :D

Saçlarda falan çok zorlanıyorum genelde baya uğraştığımdandır o :D Kakashi cin Ali çizilse sevilir bence ♥ :D Bu arada özgüvenimin selamı var saolsun eksik olmasın diyo. He bide teşekkürler :D

iyi gidiyorsun şuan eline sağlık 

Arigatou ♥ :D

"çizimlerinde gözlerin derinliğini verebildiğin sürece güzel olacaktır" demişti resim öğretmenim bana... seninkilerde de bu var bence.. eline sağlık.

Utanmasam şımarıcam ama Allah'tan edepli bi insanım  :ahaaah-onion-head-emoticon: Çok teşekkür ederim :D

kakashi çiziminde garip bir hava var çok hoşuma gitti eline sağlık  ^_^  

Teşekkür ederim :D

Çizimlerin güzel olmuş eline sağlık. Birde Kakashi'ye küpe yapmışsın ilginç olmuş  :embarrassed1-onion-head-emotico. Mei'nin zaten kapalı bir havası var zashiki warashi gibi bir karakter misaki_mei_chibi.png. Devamını çizmeni bekliyorum çizmeye devam edersen güzel bir şeyler çıkabilir.

Kakashinin küpeleri benim fantezi dünyamdan yine :D :D Devamı olurmu bilmiyorum şu an lanet olası pislik ygsye hazırlanıyorum olursa ancak ondan sonra olur :D Yorumun içinde çok teşekkürler :D