Jump to content

Tamamen amatörce olan çizimlerim ♥


ayanatsume

Önerilen İletiler

çok hoş olmuşlar bence emeğine sağlık ^_^ üzerinde çalışmaya devam edersen çizimlerinin daha da güzelleşeceğini düşünüyorum -_- ahhh ahhhh biri bana beynim ile ellerim arasındaki bağlantıyı nasıl kuracağımı öğretse belki ben de çizerdim böyle <_< yok yaa çizemezdim yine :P 4 numara çok sevimli :rolleyes:

 

Saol çok teşekkür ederim :D Üzerinde çalışmaya devam etmem büyük ihtimal çünkü sadece aklıma esince çiziyorum  :ph34r: Sana bişey söylimmi hiç ümitsiz olma ben çizebiliyosam herkes çizer :D Ganbatte !  :cheer3-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 22
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Öncelikle bu resimlerle göz zevkinizi bozduğum için gomennasai  :beg-onion-head-emoticon: Zaten çok bişey yok o yüzden dayanırsınız heralde :D 1.Anotherden Misaki Mei pek benzemedi ama :D   2

gorjuss karakterini görmedimherhalde yada gördümde tanıyamadım ama diğerleri nin her türlü gideri var :D

Eheheh sadece şunun için bile beğenebilirim. :D Hmm saçları güzel yapıyosun aslında he. :P Kakashi'yi ben de sevdim ya. :D Ellerine sağlık özgüveninin gıdısından öpüyorum. :D

Şahsi olarak bende hazırlanıyorum ama forumu bırakamıyorum doğrusu. Sınava da az kaldı stres basmasın diye pek çıkmıyorum. Dershane problemin vardı ne yaptın onu ?

 

Bende forumu bırakamıyorum kafam dağılsın diye hergün illaki giriyorum  :D Sorma ya beni stres bastı bile gece sınava 2 ay kaldığı geldi aklıma kalbim falan sıkıştı uyuyamadım :ph34r: Dersaneyi takmamaya karar verdim çünkü kendi kendime yetiyorum ben. Zaten ihtiyacım yoktu annemin zoruyla gitmiştim o yüzden kendime başka bi stres sebebi daha oluşturmamaya çalışıcam. Dersaneye sadece mat dışındaki dersler için gidicem son dururum bu :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bende forumu bırakamıyorum kafam dağılsın diye hergün illaki giriyorum   :D Sorma ya beni stres bastı bile gece sınava 2 ay kaldığı geldi aklıma kalbim falan sıkıştı uyuyamadım :ph34r: Dersaneyi takmamaya karar verdim çünkü kendi kendime yetiyorum ben. Zaten ihtiyacım yoktu annemin zoruyla gitmiştim o yüzden kendime başka bi stres sebebi daha oluşturmamaya çalışıcam. Dersaneye sadece mat dışındaki dersler için gidicem son dururum bu :D

Stresi kalıcı yapmayasın, sınava ilk defamı gireceksin ? Benim 2. denemem olacak ilkinde hiç stres yapmamıştım hatırlamıyorum, belkide ondan başaramadım :evil-smile-onion-head-emoticon:. Kendine güvenmen güzel bir şey güvenini kesme :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gözler çok hoş.  :wub:  Çizerken yüz oranlarını kullanırsan daha da iyi olurlar.  :lol:

 

Teşekkür ederim :D Orantısız güç kullanarak çizdim ondan öyle oldular :D :D (Bu kadar iğrenç bi espiri yaptığım için kusura bakma ama yaptım işte :D )

 

Bence cok kötü çizmis ama ilk sefeiyse birsey deme hakkım yok :=)

 

 

Saol teşekkür ederim :D Ayrıca sana tamamen katılıyorum :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.