Manga-ka 1 Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Yazar:Kim Dong-hoon Çizer:Yoon Joon-shik Durum:Hala devam etmekte Tür:Aksiyon,fantastik,Dövüş sanatları,shounen,Doğaüstü(yer-yer altı)+komedi=yani okuyacaksınız Nedense manhwa ile başlamıştım böyle de devam edicem şimdilik gibime geliyo XD yine isimler hepimizin kafasını karıştıracak biliyorum ki söylüyorum XD o yüzden konumuza geçiyorum bu sefer hiç ezik olmayan 2.tip karakterimizi ele alıyoruz...bu karakter güçlüdür ve hep yenmek ister...amaçsızca güçlenmelidir aşırı orantısız gücü vardır ama aç gözlülüğü yüzünden daha fazlasını istemektedir...birgün karşısına çok sayıda adam geçince dayak yemiştir ve çok güçlü olmak istediğini hatırlamıştır...ama bu kavgada o kadar genci harcayıp ezik başrolümüze yardım eden birde süper ultra mega harika karizma olan birde adam bulunmaktadır bu adam hep yer-yer karşımıza çıkacak ve bizi hep coşturacaktır...konumuza dönelim bizim velet bu adamdan ders vermesini ister hoca-öğrenci ayağı...lan işte bildiğin karate kit ne zorluyon...ama öğretmenimiz öle babacan ve iyi biri değil...hiç iplemeyen ve ders vermeyen "cool" bir kişiliktir...ama nedense bu gence ufak ufak sempati duyuyo gibi hissediyorum... bu adamdan az çok ders gören velet belli bir zaman sonra mafya kılıklı birkaç herifle karşılaşır ve öğretmeninin ne b*ka battığını bilmediğimiz halde kendinin ne b*ka batacağına adımız gibi emin olduğumuz bu genci bir okula götürmeyi planlarlar,bu mafya kılıklı heriflerin dövüş sanatları üzerine çok geniş çapta araştırmalar ve büyük paralar dönen bir okulda eğitim vermek istediklerini belirtirler...peki ya bu okula gelince başına neler gelicek bakalım görecez Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
animehawk 0 Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Manga-ka bu mangada ecchii war mı ?_? "yok " deme sakın :'( yoksa bile alıştıra alıştıra pls :( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Manga-ka 1 Posted August 23, 2010 Author Share Posted August 23, 2010 azıcık ucundan birkaç şey görebilirsin ama ecchi bişey bulacağını sanmam ecchi diye mi okuyacaksın ...direk mangaya hakaret ettin be kardeşim XD Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
animehawk 0 Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Sana göre hakaret xD ecchii de olsa 1 no'lu takipçisi olucaktım :) ztn güzel manga :) ilgimi çekti konusu :( NOT ; İlk okuduğum manga Gantz'dı :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
dewwil 0 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 gercekten güzel bir manga dövüs sahnelerinin bol oldugu ana karakterin karı kız ayırt etmedn dövdügü bir mangaydi xD Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest C-noN20 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Üstüne tanımam..Muhteşem bir seri ve ayrıca manga değil manhwa (yani kore yapım). Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts