Jump to content

Fairy Tail

getsuga

Recommended Posts

Bırak seriyi bence :T

Seriyi ben dahil erza için izleyenlerin sayısı ile fairy tail izleyenlerin sayıyı ile doğru orantılıdır.

Seriyi bırakta ters orantıyı ortadan kaldıralım  <_<

Zaten izledim. 2 ye baslıcam ama yani bazı bolumler ozellikle lucy sinirlerimi bozdu 

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Biraz daha romantizm ve ciddiyet olsa çok daha fazla tutulucağından eminim. Ama bu haliylede harikaaa <3 Hele şu Natsu kızdığı zaman gözler falan kırmızı olduğu zaman hayranlık seviyem artıyo çok h

Seriyi 4 günde MKV olarak indirip  86. bölüme bugün ulaştım.Bleach den daha akıcıydı.Sonuna kadar sıkılmadan izledim.Ayrıca Natsu karakteri çok aşırılı abartılmamış.Bir nevi tüm hikaye Natsu üzerinden

Gerçeği söylemek gerekirse başlarda hoşuma gidiyordu değişik bi zevk veriyordu ama çoğu karakterin çakma olması ANİME(Sakın mangada var demeyin)de kan olmaması.Konuların daha çok 12-15 yaş grubu gençl

Posted Images

Zaten izledim. 2 ye baslıcam ama yani bazı bolumler ozellikle lucy sinirlerimi bozdu 

Lucy'nin sinir etmediği bölüm yok, bol bol küfür edebilirsin.

Erza ya laf yok, tamam mı akıllı çocuk  ^_^

İyi bir seri işte ama Happy gibi bir eleman başka animede yok ya : :Dçerezlik seri eğlenmek için yani :D şu sıralar mangası da güzel gidiyor en son manga safya sayısı 30 du ya :D 

Şimdiye Kadar bir 10 anime izlemişimdir belki 11-12dir ama İçlerinde en iyisi Fairy Tail'dir Bilseydim Bu kadar Güzel olduğunu bir kaç sene sonra izlemek isterdim şimdi yayınlanmamış bölümler var insan beklediği için üzülüyor! Bu Phantom ile kapıştıkları bölüm ile Son Lonca Savaşlarının olduğu bölüm Anlatılmaz Yaşanır diyorum ayrıca!

• 1 month later...
Guest nemesiss

Ya bu son bolum neden bu kadar komikti of :happy-onion-head-emoticon:

Tam duygulaniyorum, gaza geliyorum sonra birden komik bir sey oluyor tum dunyam karisiyor :D