Jump to content

Herkese İzmir'den merhaba.


GNSpower

Önerilen İletiler

Öncelikle merhaba, Bende bu listeden Monster, Higurashi no naku koro ni kai, hentai ouji to warawanai neko, mushishi arşive ekleyecek fansub bakacaktım (özellikle monster'i kesin eklemeliyim)

 

 

Evet dördü de gerçekten güzel animelerdir. Eğer bir şekilde arşivlerimden yardımcı olabileceğim konular olursa memnuniyet duyarım paylaşmaktan.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 43
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Hoşbulduk ortak hobi sahibi dostlarım. (:   Sanırım burada keşfedilecek birkaç yüz bin başlık ve içerik var. Aa nasıl diyov Japonlaa, itadakimasu. ((:

Dostlarım elimde şu an resimde gördüğünüz animeler mevcut. Bunların içinde olmayan tüm anime önerileriniz benim için çok kıymetli olacaktır. (:  

Teşekkür ederim, hoşbulduk. Şimdiden hoş sohbet insanlar sayesinde güzel vakit geçirmeye başladım bile. Anime gibi çok keyif aldığım bir konuda aynı eğlence anlayışına sahip insanlarla aynı platformda

Olmazsa bir ara kargo ile yollarım, benim harici disk'i veya sen yollarsın, sende benim arşivden alacaklarını alırsın, arkadaşların önerdiği Mirai Nikki, Zetsuen no Tempest bende vardı ;)

İyi fikir, bende ufak bir 1TB'lik hdd var, istediğin animelerin isimlerini ver bana doldurup göndereyim, geri gonderirken de sende olupta bende olmayan ne varsa yığ içine gelsin. ((:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.